γνωμες για σωστο χειρισμο!
χαίρετε!!! με λενε λιλι και νεα στπαρεα σας....θαυμαζω πολυ την ψυχολογια ως επιστημη..χαρη στις λυσεις που με βοηθα να βρισκω στα προβληματα μου ...αλλα και την ικανοτητα που παρεχει να καταλαβαινεις το ιδιο τον ευατο σου αλλα και τους γυρω σου...! Λοιπον ομορφη παρεα ειμαι σε μια μπερδεμενη κατασταση που δεν ξερω πως να τν χειριστω θελω την γνωμη σας.Ειμαι πιτσιρικα μολις 18. Εδω και 2 μιση μηνες αρχησα να βλεπω διαφορετικα εναν συμμαθητη μ που τον ειχα στην αφανεια... εχουμε υποτιθεται φιλικες σχεσεις , του εχω δειξει το ενδιαφερον μ για κεινο πραγμα π το συνηθιζω αλλα παντα ενοχικα γιατι νιωθω εκτεθιμενη γιατι θεωρω οτι το παιρνουν πανω τους και το παιζουν γοηδες.Και οντως ετσι εγινε το εχει παρει επανω του και εκει που ειμασταν ωραια και καλα τρ απομακρυνθηκε και ειναι πολυ επιθετικος μαζι μ ... καποια στιγμη ειχε δειξει και αυτος ενα ψιλο ενδιαφερον αλλα δεν μπορω να πω οτι ηταν ξεκαθαρο.Δεν ξαταλαβαινω που οφειλεται τοση κοντρα , εμεις δεν ειμασταν ετσι .Η κολλητη μ λεει οτι ουτε αυτος ξερει πως να με χειριστει και κραταει αυτη την αμυντικη σταση γιατι σαν ανθρωπος ειν τσαχπινα και τσαουκα :cool:
Τον θελω πολυ δεν ξερω τι να κανω..πως να τον προσεγγισω τελως παντων.το χω βαλει στοιχημα με τον ευατο μ ,γιατι ποτε δεν ειχα κατι που εγω ηθελα ,δν το καταφερα μεχρι τωρα και θελω πραγματικα