Καταστρεφω την ζωη μας. Σκεφτομαι ομως τοσο παραλογα?
Γεια σας και παλι. Χρειαζομαι μια κουβεντα, να σας πω τι σκεφτομαι, μια γνωμη. Δεν ειμαι καλα. Καθε βραδυ ξενυχταω, δεν μπορω να κοιμηθω. Οι σκεψεις για τα ιδια και τα ιδια με αρρωσταινουν. Φοβαμαι μην τα χασω στο τελος.
Επτα χρονια οι ιδιες σκεψεις. Αλλωτε νιωθω θυμο με τον εαυτο μου που σκεφτομαι ετσι και αλλωτε θυμωνω μαζι του. Σκεφτομαι οτι αυτος φταιει που τυρρανιεμαι ετσι. Και καταληγω σε ενα ασταματητο κατηγορω. Τον κατηγορω για την ζωη του, κανω τον δικαστη και αυτος απορω πως τοσα χρονια αντεχει να τον κρινω και ακομη δεν με εδιωξε αλλα συνεχιζει να με αγαπαει! Ποιος ανθρωπος θα αντεχε καθε μερα να τον κολλανε στον τοιχο? Το οτι νευριαζει και ξεσπαει ειναι το λιγοτερο που μπορει να κανει. Θα μπορουσε να παψει να με αγαπαει και να με μισησει.
Δε του φερομαι καλα. Καταστρεφω καθε αργια, καθε σαββατοκυριακο καθε μερα που θα μπορουσαμε να περασουμε καλα, να βγουμε να κανουμε ερωτα. Βρισκω αφορμη να τα καταστρεφω, πιανομαι απο το τιποτα για να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν ειμαι αρκετη, οτι δεν ειμαι καλη παρεα, οτι με μια αλλη θα φεροταν διαφορετικα, να αποδειξω οτι εχω δικιο σε αυτα που σκεφτομαι και να του τα χωσω, να τον πληγωσω και να πληγωθω. Και ετσι επτα χρονια δεν εχουμε περασει τιποτα ομορφο. Τα χρονια περνανε και γω δεν μπορω να ξεφυγω απο το λουκι που μπηκα και δεν χαιρομαι την ζωη μου. Καταστρεφω την ζωη και των δυο μας.
Το προβλημα μου το ειχα ξαναγραψει πριν λιγο καιρο. Ο συντροφος μου πριν με γνωρισει πηγε με πολλες μα παρα πολλες. Σπουδαζε στη Ρωσια και 10 χρονια διασκεδασε πολυ τον εαυτο του. Εγω αυτο ηξερα οτι δε θα μπορουσα να το χωνεψω ευκολα. Εχω συντηρητικες αντιληψεις.
Η ζηλεια τι ασχημο συναισθημα. Σου τρωει τα σωθηκα!
Αλλα δεν ειναι μονο η ζηλεια στη μεση. Ειναι και το πως τον βλεπω στα ματια μου. Και τι σκεφτομαι για κεινον.
Ασχημα πραγματα. Και καθε μερα τον δικαζω. Περιμενωντας τι? Να μετανοησει?
Καποιες μερες τα ξεχναω και λεω δε με νοιαζει και ηρεμω. Αλλα ο ιος εμφανιζεται παλι σαν τον ερπη και με φαγουριζει.
Λιγες μερες τωρα ειμασταν καλα. Οι επαφες μας επανηλθαν και ηλπιζα οτι θα τελιωνε το μαρτυριο. Οτι θα μασταν καλυτερα απο δω και περα.
Αλλα σε μια κουβεντα που χαμε προχθες, θυμηθηκα κατι που ειχα ξεχασει τοσα χρονια.
Δεν φτανει που πηγε με τοσες πολλες (συνηθως συμφοιτητριες), υπηρξε ενα διαστημα που πηγαινε με ρωσιδες χωρις προφυλαξη!
Ο λογος? Ειχε εναν φιλο μεγαλορωσο που πληρωνε κοπελες να πηγαινουν με πλουσιους και με τα τσιρακια του. Και αφου ηταν φιλοι, του εδωσε το δικαιωμα να πηγαινει οποτε ηθελε με αυτες χωρις να πληρωνει και χωρις προφυλαξεις γιατι αυτες ηταν "ελεγμενες".
Τα θυμηθηκα και εγινα χαλια και πιο χαλια απο πριν! Ειναι και προσφατο το γεγονος που δειξαν στις ειδησεις με τις ρωσιδες που κολλησαν ειτς καποιους ανεγκεφαλους!!!
Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται οι αντρες?! Ποσο ανεγκεφαλοι μπορει να ειναι? Τι τοσο ωραιο βρισκουν να κανουν σεξ με καποια που δεν γνωριζουν χωρις προφυλαξεις? Δεν σιχαινονται τιποτα τελοςπαντων? Και σκεφτομαι και το αλλο. Δε θα πρεπε να υπαρχουν καποια πραγματα στο σεξ που τα κανουμε με λιγους? Ορια δεν υπαρχουν? Αντε να σκεφτω οτι οι αντρες εχουν ορμες. Αντε να δικαιολογησω οτι αφου δεν ειχε σχεση ο δικος μου στη Ρωσια, εκανε το κεφι του. Αλλα ρε γμτ, τι τοσο ωραιο εβρισκε να το βαζει γυμνο στην καθε μια *****. Και πως δε σκεφτοταν οτι και ελεγμενες να ηταν αυτες, πριν απο αυτον καποιος αλλος της το βαζε χωρις προφυλακτικο και οτι εκεινος μπορει να κουβαλουσε αρρωστια. Πως δε σιχαινοταν? Και πως δε σιχαθηκε τον εαυτο του με αυτα που εκανε? Στη θεση του δε θα μπορουσα να ηρεμησω οτι κατι κολλησα και ουτε ενα μπουκαλι αφρολουτρο δε θα με ξεπλενε! Δε ξερω πως να τον χαρακτηρισω. Κουτο, αφελη, αδιαφορο? Αυτο δειχνει ανεγκεφαλο ανθρωπο! Δικαιολογειτε λογω της τοτε ηλικιας του τετοια μ@@κια? Και γω τωρα τι? Να δοξαζω τον Θεο που δεν κολλησε αυτος κατι και δεν το κολλησε και σε μενα? Σιχαθηκα που τα σκεφτομουν! Ερχομαι σε επαφη τοσα χρονια με καποιον που πηγαινε με πορνες οπως παει μαζι μου.
Σκεφτομουν ασχημα πραγματα γιαυτον τοσα χρονια απο ζηλια και λογω δικων μου αντιληψεων. Αλλα βρε παιδια δεν αντεχω αλλο! Θα τρελλαθω. Πως μπορω να τα συγχωρησω ολα αυτα? Ισως λαθος λεξη γιατι δεν τα κανε οσο ειναι μαζι μου. Με μενα δεν εδωσε ποτε δικαιωματα. Πως να τα καταπιω θα πρεπει να πω. Δικαιολογειται οτι καθε μερα σκεφτομαι την ζωη του και τυρανιεμαι? Πως θα μπορουσα να σκεφτω και να μην με νοιαζει τι εκανε?
Πιανω τον εαυτο μου να τον κοιταζω που ξαπλωνει στον καναπε και φανταζομαι μια ρωσσιδα απο πανω του! Τον κοιταζω και σκεφτομαι, τον βρωμιαρη, τον ανηθικο, τον σιχαμενο! Σκεφτομαι οτι δεν τον εκτιμαω!
Και ολα αυτα ειναι ασχημα γιατι ο ανθρωπος και με αγαπαει και με ανεχεται και ολα τα χατιρια μου κανει και οταν τον χρειαζομαι την αγκαλια του την εχω και χρονια ολοκληρα με το προβλημα των κρισεων πανικου διπλα μου ηταν.
Αυτος λεει οτι ηταν δικη του η ζωη και δεν εχω δικαιωμα να τον κρινω για αυτα που εκανε πριν με γνωρισει. Ναι εχει δικιο. Αλλα μου την δινει οτι ουσιαστικα αυτα που λεει τα λεει γιατι τον βολευουν. Καποτε του ξεφυγε οτι αν εγω ειχα παει με πολλους θα τον πειραζε! Και προχθες παλι μου πε οτι δε θα τα φτιαχνε ποτε με μια γυναικα που χωρισε απο μια σχεση που αυτος την σχεση αυτη θα την ειχε δει με τα ματια του γιατι θα την σιχαινοταν! Εμενα λεει δε θα πρεπει να με πειραζει η ζωη του γιατι δεν τα ειδα με τα ματια μου. Ναι αλλα ξερω τοσα που ειναι σαν να τα χω δει!!! Πως γινετε να μην παραδεχεται οτι η ζωη του ηταν βρωμικη αλλα να μου λεει καλα εκανα?
Στην τελικη, βρισκετε αυτα που σκεφτομαι τρελα? Ειμαι παρανοικη? Δε θα πρεπε λογικα ολα αυτα να με ειχαν πειραξει στην αρχη της σχεσης αλλα τοσα χρονια να τα ειχα ξεχασει? Αφου δεν μου δινει δικαιωματα και με αγαπαει?
Πως να σκεφτομαι για να παψω να αναμοχλευω το παρελθον του και να ηρεμησω? Δεν ειναι δυνατον να αγαπαω καποιον αλλα να μην τον εκτιμαω και να τον "σιχαινομαι"! Δεν ταιριαζουν οι αποψεις μας στο θεμα σαν να ειναι αυτος απο τον Αρη και γω απο την Αφροδιτη.
Αλλα θελω πραγματικα να ισορροπησω γιατι καταστρεφω μια σχεση που θα μπορουσε να ηταν πολυ καλη.
Αξιζει να χωρισω? Και αλλον να βρω και κεινος παρελθον θα εχει. Ειμαι τοσο ανισορροπη? Βρε κοριτσια, εσεις πως δεν ζηλευεται και δεν σιχαινεστε τους δικους σας? Η μηπως οι ελληνες τελικα δεν εχουν τοσο μεγαλα ιστορικα και σε μενα επεσε το λαχειο για να υποφερω!?