γινεται να παιρνω olanzapine(zoxil,zyprexa)και ritalin μαζι?
Printable View
γινεται να παιρνω olanzapine(zoxil,zyprexa)και ritalin μαζι?
δυσκολο εωσ απιθανο γτ;
γραφουν στην Ελλαδα Ritalin? δε φαινεται να υπαρχει μεγαλο προβλημα με το συνδυασμο τους μπορει το zyprexa να σου καλυπτει τα αρνητικα του ritalin
Λίγο off-topic αλλά δεν ήθελα να ανοίξω νεό thread.
Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Ritalin πριν από περίπου τέσσερις μήνες, σνιφάροντάς το σαν σκόνη. Πλέον παίρνω περίπου 40mg δύο-τρεις φορές τη βδομάδα. Ενίοτε και συχνότερα.
Υπάρχει κάποιο όριο στην απορρόφηση της ουσίας από τον οργανισμό με αυτόν τον τρόπο;
Και, επίσης, αν η χρήση συνεχιστεί σε βάθος χρόνου και με αυτή τη συχνότητα θα προκαλέσει βλάβες στο ρινικό βλεννογόνο;
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Ρε σεις αντε συνελθετε λιγο μ αρεσει που γραφετε πως μαστουρωνει κανεις με ritalin καλυτερα, οτι το σνιφαριστο ειναι καλυτερο κτλ.. Ξυπνηστε, το αληθινο "φτιαξιμο" της ζωης δν ειναι τα πρεζοχαπα κ τα χασισια!! Οταν θα το συνειδητοποιησετε οτι καιτε εγκεφαλικα κυτταρα, θα ειναι αργα, ελπιζω δλδ να μην ειναι!! Φιλε μου βρισκεις Ritalin στην πιατσα,ε ? Συγχαρητηρια κ εις ανωτερα, τι να σου πω αμα δν καταλαβαινεις........
Ναι, άλλο είναι. Μήπως, όμως, κάθε high δεν πληρώνεται με ένα crash, βλάπτοντάς μας ενίοτε ανεπανόρθωτα;
Μου προκαλεί έκπληξη... μέρα τη μέρα, βδομάδα τη βδομάδα... οι γραμμές γίνονται περισσότερες... 40mg, 70mg, 90mg, 100mg... το rush πιο έντονο, πιο συχνό... Ήμουν σίγουρος ότι θα με κυρίευε. Μα τελικά... η επιθυμία εξακολουθεί να μην μπορεί να γίνει πιο δυνατή από εκείνη την άλλη επιθυμία...