Originally Posted by
σακης
Γεια σας παιδια
Τον τελευταιο καιρο πινω σχεδον καθημερινα αλκοολ(σε συνδιασμο με φαρμακα).Το ειχα κομμενο 6 χρονια περιπου,πριν το κοψω το hangover κρατουσε τρεις μερες με ψηγματα υποτροπης,γι αυτο και το κοψα,δεν το αντεχα καθολου.
Ελα τωρα που μετα απο ενα ισχυρο επεισοδιο(ακριβως ενας χρονος περασε) αρχισα παλι και πινω,χωρις να με πειραζει τοσο,πινω και αισθανομαι καλυτερα,πως γινεται αυτο?.
Μηπως ειναι νωπες οι μνημες ακομη απο το επεισοδιο και για να καταλαγιασει, χρειαζομαι κατι ενα υποκαταστατο οπως το αλκοολ?
Παντως τον καιρο που το ειχα κομμενο εβγαζα αρκετα απωθημενα που δεν μπορουσα να πιω εστω μια μπυρα.
Ο Γιατρος παντως μου ειχε επισημανει το πολυ μια μπυρα τη μερα.
Κατα περιοδους παντως εκανα καταχρηση,και το οξυμωρο ειναι δεν εφαγα τις φρικες που ετρωγα στο παρελθον.
Μου εχουν φυγει ολα τα ψυχοσωματικα διαφορες φοβιες και κρισεις πανικου.
Σαν να εχει κανει ενα ρισταρτ ο οργανισμος μετα το επεισοδιο,να εχει εμβαθυνει και να μην επηρεαζεται τοσο πολυ οπως στο παρελθον απο εξωγενεις περιβαλλοντικους παραγοντες.
Ισως να ειναι το οτι μεγαλωνουμε και ειμαστε πιο πολυ ''κυριοι'' του εαυτου μας.
Εχετε αναλογες εμπειριες με χρηση αλκοολ? Πινετε καθολου αλκοολ?
Και κατι τελευταιο,παντα εχω στην ακρη του μυαλου μου,οτι χειροτερο πραγμα(δευτερο ψυχωτικο επεισοδιο)σε τετοια ενταση και βαθμο που με βρηκε,δεν θα με ξαναβρει,αρα τι μενει?....τιποτα...απλα ζησε...οσο μπορεις...