Με αφορμή την αποψινή νίκη της Εθνικής επί της Ρωσίας και την πρόκρισή της στην επόμενη φάση,σκέφτηκα ότι είναι ωραίο να μοιραζόμαστε τα ευχάριστα στη ζωή.
Printable View
Με αφορμή την αποψινή νίκη της Εθνικής επί της Ρωσίας και την πρόκρισή της στην επόμενη φάση,σκέφτηκα ότι είναι ωραίο να μοιραζόμαστε τα ευχάριστα στη ζωή.
τι ευχαριστο...βρε Ζαφειρη.. σπαω τοση ωρα το κεφαλι μου και δεν βρισκω τιποτα.... :)
Λοιπον παρε αλλη μια...Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ περασε στους 8!!!!!
το μοναδικο ευχαριστο γι'αυτους που εχουν επηρεαστει απ'τη κριση, ειναι οτι εχουμε καλοκαιρι και ολοι οσοι ειναι ανεργοι και καθονται μπορουν να πηγαινουν για μπανιο με τις ωρες.
Και άλλη μια,η Ελλαδάρα απέκλεισε την πανίσχυρη Ρωσία και πέρασε στους 8 χαχααα
Πολλα ευχαριστα. Καταρχας, ηρθε. Κατα δευτερον αγαπωωωωω, φιλους, φιλες, σκυλους, γατες, σογια, ολους. Κατα τριτον καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιι, θαλασσααααααααα, ηλιοςςςςςςς, ζεστη, καιπιρινια φραουλααααααα διπλα απο τη θαλασσααααα. Τεταρτον, κηπος, λουλουδια, βεραντες!!! Πεμπτον ο καλυτερος Φρεντο Καπουτσινο του κοσμου απο τα χερακια του Πετρου!!!!!! Εκτον βολτες στην παραλια με παγωτο μηχανης να σταζει στο χερι!! Εχω κι αλλα αλλα θα βαριεστε να τα διαβαζετε!
Γραψε εσυ,και μεις δεν βαριομαστε....φτιαξε ατμοσφαιρα καλοκαιρινη λιλιουμ!
Πωπω αυτά είναι Λίλιουμ! Τι εθνικές και μ...ιες!!!
χαχα,λιλιουμ, το νοσηρο μυαλο μου μεταφραζει...:αμα τρωω πολλα παγωτα...θα γινω τοσο στρουμπουλη που θα ντρεπομαι να κανω μπανιο το πρωι,αρα μονο την νυχτα,θα το ριξω στο ποτο και θα καταντησω...φυτο!!!:))))
σοβαρα τωρα για το πρωτο και το δευτερο πεθαινω!!!!!!!!
... και το τρίτο!!! :)
αντε και το τριτο για να τσουγκρισουμε!!!! γεια μας!!! :)
υγειες υγειες!!!!!!!!
Kατι ευχαριστο ε?
Xμ θα ερθω Ελλαδα,θα δω τον κολλητο μου και την κολλητη μου,θα δω την Αθηνα θα κανω μπανιο,θα φαω γυρο
Α θα δω και τους γονεις μου.Και εδω τελειωσαν τα ευχαριστα...
Όταν τελειώσει η εξεταστική (6 ιουλίου) θα πάω θάλασσα μέχρι τέλη-μέσα Σεπτέμβρη!
Μακάρι να κρατούσε κ για 1 χρόνο! δε τη βαριέμαι ΠΟΤΕ!