καλησπερα!!! ειμαι 30 χρονων και αποφασισα να γραψω εδω γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη και αγχωμενη τον τελευταιο καιρο!!θελω παρα πολυ να ακουσω τη γνωμη σας και τις συμβουλες για ενα θεμα που με απασχολει...μπορει σε μερικους να φανω υπερβολικη αλλα βρισκομαι μπροστα σε ενα διλημμα και δεν ξερω τι να κανω. εδω και 3 χρονια εχω μια παρα πολυ καλη σχεση που ομως λογω κρισης φαινεται να εχει βαλτωσει και να μην εχει προοπτικη. ο φιλος μου ειναι ανεργος και η κατασταση της χωρας δεν του επιτρεπει να βρει αμεσα μια εργασια. αυτο οπως καταλαβετε παγωνει τη σχεση μας που φαινεται να μην εχει μελλον. εν τω μεταξυ εγω εχω δουλεια και θελω που να προχωρησω (για παραδειγμα να παω να μεινω μαζι του και αργοτερα να κανω πιο επισημη τη σχεση). ομως αυτος δε βρισκει δουλεια εδω και καιρο και η ανασφαλεια μου μεγαλωνει.του προτεινα να φυγουμε και απο τη χωρα αλλα δειλιαζει..γενικα ειμαι πολυ μπερδεμενη...τον αγαπω παρα πολυ αλλα εχω αγχωθει παρα πολυ που αποφασισα να αφησω καποιο ευλογο χρονικο διαστημα και μετα οτι ηθελε προκυψει.ομως και ετσι δε νιωθω ευχαριστημενη στεναχωριεμαι πολυ στην ιδεα να τον αφησω..ειναι λιγο αδιεξοδη η σχεση μου...