ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
γεια σας, ειμαι 29 ετών, και εδω κ αρκετό καιρο, έχω συνειδητοποιήσει,΄ότι κατι δεν πάει καλά!!! μετά τον θάνατο του αδερφού μου ( πριν 8 χρόνια) ποτέ δεν ήμουν πολύ κοινωνική, πάντα ήμουν αρκετά συγκρατημένη-κ αρκετά ευαίσθητη. το τελευταίο 5 μηνο εχω αλλάξει πολύ!!! εχω γίνει πολυ αντικοινωνική, νευρική, ακομα και με φίλους να βρεθώ, κάθομαι σε μια γωνία και απλά ακούω τι λένε, χωρίς να συμμετάσχω,χωρίς να μπορώ να γελάσω με τις πλάκες τους, απλά μόνο χαμογελάω για να μην καταλάβουν τι μου συμβαίνει, οι απαντήσεις μου είναι μονολεκτικές.. Ανχγώνομαι τόσο πολύ, που ότι και να πώ μετά νιώθω τύψεις, αυτό που έχω πει γυρνάει στο κεφάλι μου για 2-3 μέρες. εχω συνηδιτοποιήσει επίσης οτι έχω πρόβλημα επικοινωνίας, δεν μπορώ να εκφράσω να πω μια πρόταση σωστή. Νιώθω εγκλωβισμένη !!!!
Πριν απο 2 μήνες μετά από πολύ άγχος, αδυναμία συγκέντρωσης , και πολλά πολλά λάθη στον εργασικό μου χώρο, ζήτησα να μου κάνουν απόλυση!!!! δυστηχώς ο μονος τρόπος για να φύγω ήταν η παραίτηση, αλλά χάνω το ταμείο ανεργίας. Αντι να μου κάνουν όμως απόλυση μου έδωσαν 2 μήνες άδεια. αυτό το διάστημα που κάθομαι, νόμιζα, ότι καθώς περνάει ο καιρός, θα θελήσω να ξαναγυρίσω στην δουλειά με ανυπομονησία, κάθε άλλο όμως πρέπει να γυρίσω στην δουλειά, και δεν θέλω με τιποτα, νιωθω πολύ άσχημα, έχω ενα κόμπο στο στομάχι, πονοκεφάλους, ατονία, και μουδιασμα στο κεφάλι... δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι πως κάποιοι χάνουν την δουλειά τους, κάποιοι ψάχνουν δουλειά και εγώ που την έχω θέλω να φύγω. Κάθομαι όλη μέρα στο σπίτι χωρίς να έχω όρεξη να βγω, να κάν δουλείες, έχω παραμελήσει το σπίτι παρα πάρα πολύ, ο αραβωνιαστικός μου, μου λέει πως αν δεν μου πείς τι θέλεις ή τι έχεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω!!! περνάει κ αυτος μαζί μου ένα μαρτύριο, μου λέει συνέχεια να βγούμε, να κάνουμε πράγματα μαζί, αλλά πάντα είμαι απαθέστατη και αρνητική, και αν βγει πχ μονος του, μετά θυμώνω κιολας, δεν ξέρω γιατί, ενω δεν θέλω να βγώ, θυμώνω μαζί του, όμως και σπίτι να καθίσει δεν θα μιλάω... τις πρώτες μέρρες της άδειας μου, σκέφτηκα να παω για λίγες μέρρες σε μοναστήρι, ίσως κ για παντά, απλά ήθελα και θέλω να φύγω, να ξεφύγω...δεν ξέρω... με τον αρραβωνιαστικό μου γενικότερα δεν έχουμε πρόβλημα, είμασταν παρα πολύ καλά, μου συμπαραστεκόταν σε διαφορα...τωρα τα έχω χαλάσει όλα εγώ!!!!!