δεν καταλαβαινω τι συμβαινει!
Καλησπερα σας!
ειμαι καινουριο μελος και δεν ξερω αν το προβλημα μου ειναι γι αυτη την ενοτητα!
το τελευταιο διαστημα αισθανομαι πολυ μπερδεμενη για πραγματα τα οποια εχουν συμβει στη ζωη μου και δεν μπορω να παρω καποιες απαντησεις!
Αρχικα να πω οτι ειμαι παιδι χωρισμενων γονιων οπου περασαμε πολυ δυσκολα μιας και ο μπαμπας μου φροντιζε συνεχεια να μας κανει τη ζωη δυσκολη!Τσακωμοι απειλες και ολα αυτα τα ωραια..η μαμα μου παντα ηταν βραχος διπλα μας και οσο μπορουσε προσπαθουσε ολα αυτα να μην μας αγγιζουν..αυτο βεβαια ηταν αδυνατο!Ο πατερας μου φροντισε να μας δειξει πολυ καλα οτι δεν μας ηθελε ή δεν μας αγαπαει(δεν ξερω πως να το εξηγησω) ποτε δεν ηταν διπλα μας και τελευταια μας ειπε οτι ειμασταν ενα λαθος στη ζωη του!
οσο μεγαλωνω εχω αρχισει και ζηταω απαντησεις για το τι αντικτυπο ειχαν αυτα σε εμενα και στην οικογενεια μου, αν καποιες επιλογες που εκανα ηταν σωστες ή οχι και απαντησεις δεν βρισκω!τοσα χρονια ημουν σκληρη και δεν με αγγιζε ολο αυτο, αλλα αποτι καταλαβαινω εβαζα τον ευατο μου σε αυτη τη κασταση σαν αμυνα! περσυ στα γεννεθλια μου δεν θυμηθηκε να με παρει και δεν με πειραξε απλα τσαντιστηκα..φετος εκλαιγα ολο το βραδυ!τα λεω πολυ περιληπτικα αλλα ειναι κι αλλα που σιγα σιγα αρχιζω και συνειδητοποιώ οτι με εχουν πληγωσει παρα πολυ και ολο αυτο με εχει αποδιοργανωσει!
Επισης να πω οτι ειχα μια σχεση 3.5 χρονων αρκετα σοβαρη που για καποιους λογους σχετικα ασημαντους χαλασε και τωρα εγω ειμαι με καποιον αλλον!νιωθω τελευταια οτι πιεζομαι παρα πολυ απο καποιες καταστασεις ισως ορισμενες φορες χωρις λογο και ολη αυτη η κατασταση επιβαρυνει τη ψυχολογια μου και τις σκεψεις μου!
τελος να πω οτι εδω και 1.5 μηνα περιπου παθαινω ταχυκαρδιες..εκανα ολες μου τις εξετασεις(τριπλεξ υπερηχο καρδιογραφημα) και ειναι ολα φυσιολογικα εκτος απο τους παλμους μου που σε κατασταση ηρεμιας ειναι 105!οταν παθαινω ταχυκαρδιες εχω φτασει και 125! διαβασα τα συμπτωματα της κρισης πανικου και φοβαμαι οτι αυτο παθαινω χωρις να ειμαι σιγουρη κι ολας! οταν με πιανει ταχυκαρδια νιωθω οτι δεν μπορω να αναπνευσω, μου ερχεται να λιποθυμησω, χανω τα λογια μου και ορισμενες φορες με πιανουν κρυαδες!
τι πιστευετε εσεις?
συγνωμη για το μεγαλο ποστ:)