Καλησπερα σας!
Θελω να ρωτησω κατι εδω σε αυτον τον τομεα του φορουμ σχετικο παντα.
Εχω τελευταια την εντυπωση πως ισως πασχω απο καποιο ειδος OCD. Και εξηγουμαι.
Πολλες φορες κολλαω και εχω απιστευτες εμμονες οχι με πραγματα οπως αν εκλεισα τον θερμοσιφωνα ή αν κλειδωσα το σπιτι αλλα με αλλου ειδους. Πχ επειδη καποτε ημουν χοντρος (αλλα οχι σε υπερβολικα επιπεδα) οταν καποια στιγμη εχασα κιλα το παρακανα γιατι εβλεπα τον εαυτο μου χοντρο. Φοβομουν παθολογικα μην παρω ουτε γραμμαριο. Μετα, με εβλεπα ασχημο κακασχημο χωρις να ειμαι. Εφτανα ας πουμε σε σημειο να μου την πεφτουν κοπελες κι εγω να το αποκλειω οτι τους αρεσα και να νομιζω οτι με δουλευουν ή το κανουν απο οικτο. Καποιες φορες στην παρεα ειχα την εντυπωση οτι με δουλευουνε ή με μισουνε ενω πολυ μικρο ποσοστο απο αυτο ηταν αληθεια και κυριως απλα με πειραζανε γιατι βλεπανε οτι απλα "τσιμπαω" στο δουλεμα. Μετα ειμαι ανθρωπος των ακρων. Ή θα κανω διαιτα ή θα ξεσκιζω το φαι... επειδη τα τελευταια χρονια διαπιστωσα καποιες μπαισεξουαλ τασεις μεσα μου για καποιο χρονικο διαστημα κολησε η βελονα οτι ειμαι γκει 100%. Κι ενω μεχρι τοτε οι κοπελες με "αναβαν" για πολυ καιρο πιστευα οτι με απωθουν και οτι θα "παντρευτω" αντρα (χαχα)
Αλλες φορες βρισκω εξαιρετικα απιθανο να κανω εστω και λιγο υπομονη για κατι που ξερω οτι δεν επειγει. Πχ ναι μεν αργησα να κανω πρωτη φορα σεξ, ομως στα 26 δεν σημαινει οτι πρεπει να αρχισω να "πηδαω" οτι κινειται απο φοβο οτι σε 2-3 χρονια δεν θα εχω πια ορμες.... Ειναι κι αλλα κολληματα που εχω ομως... Γενικως ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ με το παραμικρο ευτυχως ομως οχι ολες τις στιγμες και σε καποιες αλλες επικρατει η λογικη...Ευτυχως ισως τις περισσοτερες...
Ξερω οτι εχω καποια μορφη αγχωδους διαταραχης ομως δεν παω στον ψυχιατρο γιατι εχω μια φοβια οτι τα αντικαταθλιπτικα (αν μου δωσει) θα μου στερησουν για παντα την λιμπιντο. Κι επειδη εχω στερηθει αρκετα το σεξ φοβαμαι μην χασω για παντα την ευκαιρια να το απολαυσω. Τι λετε λοιπον?? ocd?