Δε ξερω αν εχει σχεση με καταθλιψη αυτο που παθαινω. Υπαρχουν πολλες μερες που θελω να κοιμαμαι συνεχεια. Θα κοιμηθω το βραδυ και θα σηκωθω την αλλη μερα κατα της 8-9 το βραδυ! Δηλαδη οταν με πιανει αυτο, κοιμαμαι περιπου 17 με 19 ωρες! Δε το παθαινω καθε μερα αλλα αρκετα συχνα. Θα ξυπνησω το πρωι και εχω μια βαρεμαρα και μια αισθηση να συνεχισω να ξαπλωνω. Θα πω ας κοιμηθω λιγο ακομα και αυτο με παει συνεχομενα. Μετα δε θελω να σηκωθω. Κοιμαμαι, ξυπναω και αλλαζω πλευρο και συνεχιζω. Σαν να πεφτω σε ληθαργο.
Παλια οταν παθαινα κρισεις πανικου, το εκανα οταν ημουνα μονη μου στο σπιτι απο τον φοβο μη μου συμβει κατι. Αλλωτε το εκανα οταν ημουν θυμωμενη και δεν ειχα ορεξη να μαλλωνω. Αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις πιεζα τον εαυτο μου να κοιμηθει.
Το προβλημα ειναι οταν μου συμβαινει χωρις λογο. Δε ξερω γιατι αλλα αντι να σηκωθω ξεκουραστη το πρωι και να θελω να ασχοληθω με τα καθημερινα, νιωθω βαρεμαρα. Απολαμβανω να κοιμαμαι και να χουζουρευω. Αν δε σηκωθω απο το κρεβατι το πρωι που θα ξυπνησω και πω ας κοιμηθω λιγακι ακομα, παει αυτο ηταν. Θα φαω ολη τη μερα στο κρεβατι.
Μου εχει γινει μεγαλο προβλημα γιατι χανω τη μερα και ξενυχταω τα βραδια. Δε χαιρομαι τις μερες.:( Και κατα συνεπεια αλλαξε και το ωραριο του υπνου μου. Αφου ξενυχταω μετα παλι κοιμαμαι την ημερα αφου εχω κουραστει.
Τις μερες ομως που δε μου συμβαινει, σηκωνομαι κανονικα το πρωι, ξεκουραστη και μαλιστα δεν εχω διαθεση να συνεχισω να ξαπλωνω αλλα βαριεμαι στο κρεβατι.
Το χει παθει κανενας αυτο? Που να οφειλεται?
Το χω προσπαθησει να μην το κανω οταν με πιανει αλλα νιωθω κουρασμενη και βαριεμαι και το μυαλο μου ειναι να ξαναγυρισω στο κρεβατι.