καλησπέρα σε όλους,
αισθάνομαι ότι περνάει η ζωή μου χωρίς νόημα...είμαι χωρίς σχέση 3 χρόνια και η ψυχολογία μου πηγαίνει απ'το κακό στο χειρότερο. όχι συνέχεια δηλαδή, αλλά όταν με πιάνει (καλή ώρα) μου φαίνονται όλα μαύρα. αισθάνομαι ένα κενό μέσα μου και δεν ξέρω πώς να το καλύψω. ποτέ δεν είχα αγχωθεί για παρόμοια πράγματα στο παρελθόν αλλά πλέον βλέποντας τον καιρό να περνάει και να παραμένω μόνη μου, δεν ξέρω πια πώς να το αντιμετωπίσω.
οι φίλοι μου παντρεύονται, κάνουν παιδιά, εξελίσσονται φυσιολογικά εν πάση περιπτώσει και εγώ έχω μείνει στάσιμη εδώ και τόσο καιρό. ντρέπομαι πλέον να εμφανίζομαι σε κοινωνικές εκδηλώσεις μόνη μου όταν σχεδόν όλοι είναι ζευγάρια, ντρέπομαι όταν η μαμά μου λέει στις φίλες της "πότε θα παντρευτεί αυτό το παιδί, περνάνε τα χρόνια", ντρέπομαι να το παίζω άνετη μ'αυτή την κατάσταση ενώ δεν είμαι. βαρέθηκα να κανονίζω να βγαίνω για να μην αισθάνομαι μοναξιά, βαρέθηκα να κάνω ένα σωρό δραστηριότητες για να μη μένω μόνη μου μέσα σ΄ένα σπίτι, ζηλεύω όταν ακούω τις φίλες μου να κανονίζουν διάφορα με τους καλούς τους και το χειρότερο... ντρέπομαι που το λέω αλλά όταν ακούω ότι κάποια φίλη μου παντρεύεται ή είναι έγκυος στο πρώτο άκουσμα δε χαίρομαι, αντιθέτως στενοχωριέμαι. το ξέρω ότι ακούγεται φρικτό αυτό και αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί δεν είμαι τετοιος άνθρωπος και ούτε θέλω να γίνω και πλέον δε με αναγνωρίζω. όλα αυτά βέβαια δεν τολμάω να τα πω σε κανέναν, ούτε καν στον ίδιο μου τον εαυτό.
κατά τ'άλλα δεν αντιμετωπίζω άλλα προβλήματα, έχω πολύ κοντινούς ανθρώπους δίπλα μου, τους φίλους μου, την οικογένειά μου, δουλειά, την υγεία μου δόξα τω θεώ, αλλά αυτή η έλλειψη συντροφικότητας στη ζωή μου, έχει γίνει αφόρητη. αν θέλει κάποιος να πει μια γνώμη, θα το εκτιμούσα...