ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ!
Απο μικρό παιδί μου γαμάνε την ψυχολογία... κανείς δεν πίστευε ότι ακόμα και από τοτε είχα ψυχολογικά προβλήματα. Όχι δεν νομίζω ότι έφταιγε το γεγονός ότι είχα ανακαλύψει σε εμένα κάποιες μπάι τάσεις ή οτιδήποτε... Απλά τώρα συνειδητοποιώ πως ποτέ δεν υπήρξα "καλά". Πάντα ζω με το άγχος και τώρα συνειδητοποιώ πως ΜΕΓΑΛΟ μέρος μου το φόρτωσαν οι γονείς μου που όσο κι αν τους ευγνωμωνώ που έφεραν σε αυτή τη ζωή τόσο τους μισώ γιατί αγχώνονται με το παραμικρό και πραγματικά αμά δεν ήταν τοσο φοβισμένοι, δεν θα μου είχαν μεταδώσει κι εμενα τόσο μεγάλες φοβίες. Πάντα είχα στο μυαλό μου αόρατες "ευθύνες" και άγχη χωρίς αιτία. ΠΟΤΕ δεν υπήρξα ανέμελος.... Και τώρα έχω χάσει πλέον τα νιάτα μου και την ευκαιρία να είμαι ανέμελος! Δουλειά δε υπάρχει, δεν υπάρχει μέλλον... υπάρχουν δυο άνθρωποι που μου έχουν σπάσει τα νεύρα και είναι όλη μερα μπάστακες μέσα στο σπίτι...
Δεν το λέω για να απειλήσω αλλά πλέον ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! Σε αυτό τον τόπο έτσι κι αλλιώς μέλλον δεν έχω...το παρελθόν μου με κάνει να ντρέπομαι βαθιά, το παρόν μου είναι ανυπόφορο και το μέλλον όπως είπα ανύπαρκτο...!!!
Γιατί να υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα?? Γιατί να υπάρχουν άνθρωποι που είναι χαρούμενοι και χαλαροί και αλλάζουν παρα μόνο όταν κάτι πολύ σοβαρό πραγματικά συμβαίνει???
Δεν αντέχω ρε παιδιά!! Έχω περάσει πάρα πολλά παρά το νεαρό της ηλικίας μου....!!!
Προσέξτε μη μου πείτε μαλακίες γιατί μένω στον 4ο όροφο και δεν θέλω πολύ να δώσω μια να τελειώνει..ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ