αδυνατω να κοιμηθω το βραδυ
καλησπερα.. δεν το περιμενα πως θα υπηρχε καποιος τετοιοσ χωρος. και πραγματικα το ειχα αναγκη αυτη τη στιγμη.. παει σχεδον 2 χρονια , ισωσ κ περισσοτερο που δεν ειμαι καθολου καλα! και πιο πριν ομωσ με ειχα προβληματα με τον υπνο.. το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα κ το πρωι δεν μπορω να σηκωθω.. ειμαι φοιτητρια σε μεταπτυχιακο το οποιο γινεται απογευματινεσ ωρεσ με αποτελεσμα να μην εχω καποια υποχρεωση το πρωι και ετσι να μην σηκωνομαι με τιποτα.
το προβλημα ειναι πωσ ξυπναω αρκετες φορες αλλα νοιωθω πολυ ασχημα ψυχολογικα και δεν θελω νασηκωθω. ειναι σαν να μην αφηνω τον εαυτο μοθ να σκεφτει κ γ αυτο πεφτω ξανα κ ξανα γ υπνο γ να μην κανω κατι με αποτελεσμα να σηκωνομαι στη μια το μεσημερι και να νοιωθω λεσ και εχω ενα βαροσ στο στηθοσ.. τετοιεσ ωρεσ οπωσ σημερα προσπαθω να κοιμηθω και τιποτα! γυριζω συνεχεια στο κρεβατι κ μου ερχεται να αρχισω να σπαω τα παντα που δεν με παιρνει με τπτ ο υπνοσ..
περα απο αυτο γενικα οη τη μερα ειμαι χαλια! περιφερομαι απο το κρεβατι στον καναπε κ δεν θελω να κανω τιποτα και να μιλαω με κανεναν! και που τα κανω ολα αυτα δηλαδη και παω κ μεχρι τον καναπε γινεται επειδη δεν μενω μονη μου ωστε να εχω την αυτονομια μου αλλα με τουσ θειουσ μου με αποτελεσμα να πρεπει να συμπεριφερομαι κ φυσιολογικα.. κ εκει ειναι που τρελαινομαι κ θελω να αρχισω να φωναζω! να μπω κατω απο το σεντονι μου κ να κατσω γ μηνεσ χωρισ να ειμαι αναγκασμενη να μιλαω σε κανενα. να ακοιγω μονο την τηλεοραση μου και να ξεχνιεμαι.. δεν ειμαι καλα και δεν ξερω τι να κανω! ξερω μονο πωσ δεν ειναι λογικη συμπεριφορα αυτη και κατι πρεπει να κανω συντομα γτ με βλεπω στα φαρμακασελιγο καιρο!
το ξερω πωσ πρεπει να πιεστω και να βγω λιγο απο το σπιτι μου να μιλησω με κοσμο να γελασω να πω τισ αηδιεσ μου κ να ειμαι οκ αλλα πιεζομαι οταν ειμαι με κοσμο! νοιωθω να πνιγομαι.. νοιωθω σαν να περναω τεστ γ το αν ειμαι αρκετα καλοσ ανθρωποσ καλη φιλη καλη κορη καλη φοιτητρια! νοιωθω να πιεζομαι απιστευτα με τον κοσμο που θεωρει πωσ ειμαι καλα και μεσα μου νοιωθω λεσ και πεζω στο θεατρο του παραλογου!! εν ολιγοισ εχω κλειστει σπιτι μου τον τελευταιο εναμιση χρονο και καθομαι και κοιταζω το ταβανι!