Νιωθω ασχημα που η κοπελα μου παει διακοπες και εγω οχι
Γεια σας ! Ειμαι με μια κοπελα 8 μηνες τωρα... και το καλοκαιρι εφτασε... φετος δωσαμε πανελληνιες και τελειωσαμε το σχολειο και της ειχα προτινει να παμε μαζι διακοπες ... αρνηθηκε ομως ξερωντας πως δε θα την αφηναν οι γονεις της μαζι μου κτλπ και εινα και ντροπαλη να τους το προτινει αλλωστε! το σεβαστηκα γιατι οκ μικροι ειμαστε! σχεδιαζα λοιπον να παω διακοπες με τους φιλους μου και εκει που ειχαμε αποφασισει που θα παμε κτλπ ενας ενας αρχισαν να λενε οτι δε θα ερθουν λογω οικονομικων και τελικα το αφησαμε στην ακρη και δε νομιζω να παμε καπου τελικα! απ την αλλη η κοπελα μου εκει που δε μπορουσε να συννενοηθει με τις φιλες της θα παει τελικα μια εβδομαδα διακοπες! Και οταν μου το ειπε ζηλεψα τρομερα! Οχι μονο επειδη θα χωριστουμε για μια βδομαδα ενω δε το χουμε κανει ποτε αυτο... προφανως και σκεφτομαι ολα αυτα τα : τι θα κανει μια βδομαδα εκει? δε θα ξερω τιποτα κτλπ αλλα ουσιαστικα εμπιστοσυνη της εχω δεν ειναι εκει το θεμα μου... ζηλευω πολυ που θα τη δω να φευγει και εγω θα μεινω πισω να κανω ολο τα ιδια και τα ιδια και να ρουτινιαζω στη κυριολεξια!! ηθελα τοσο πολυ να παω μαζι της διακοπες και τελικα δε τα καταφεραμε αλλα τωρα εγω δεν εχω κατι να περιμενω απο το καλοκαιρι... εχω βαρεθει ολο τα ιδια και τα ιδια και σε ολο αυτο ερχεται να προστεθει και η ζηλεια μου! αν καποιος ειχε βιωσει κατι παρομοιο θα με βοηθουσε να το συζητησω! Ευχαριστω