σχέση με ναυτικό....!!!!!
καλησπέρα....τα τελευταία 2μιση χρόνια περίπου έχω σχέση με έναν ναυτικό...βέβαια φέτος πήρε πτυχίο κ σε λίγο μπαρκάρει...οφείλω να ομολογήσω πως αυτά τα χρόνια ήταν τα καλύτερα της ζωής μου...πολλοί είναι αυτοί που με ρωτάνε πως αντέχεις τόσους μήνες....αυτό που τους λέω είναι ότι τον αγαπάω τόσο πολύ που ακόμα κ όταν λείπει είναι κοντά μου....μόνο το σώμα του λείπει...η ψυχή του,το μυαλό του είναι εδώ κοντά μου...κ αυτό φροντίζει να μου το δείχνει κάθε μέρα...για να καταφέρει να πάρει το πτυχίο του έπρεπε να κάτσει 2 χρόνια στη στεριά οπότε τον είχα εδώ κοντά μου...τώρα βέβαια πλησιάζει ο καιρός να φύγει...θυμάμαι πριν δύο χρόνια όταν ήταν να φύγει τι κλάμα είχα ρίξει αλλά τότε ήμασταν μαζί μόνο 4 μήνες...τώρα όμως...λογικά θα μπαρκάρει κοντά στα Χριστούγεννα μπορεί κ πιο νωρίς μπορεί κ πιο μετά...όταν θα είναι να φύγει θα κοντεύουμε 3 χρόνια μαζί....αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν όλο αυτό το συναίσθημα ότι μου λείπει κάθε μέρα κ περισσότερο,που όταν πάει σπίτι του οι ώρες μέχρι να τον ξαναδώ μου φαίνονται αιώνας έχει να κάνει με το γεγονός ότι πλησιάζει ο καιρός να φύγει?????