Γεια σας ειμαι η Βελλα και θα ηθελα να μοιραστω με εσας το προβλημα που με απασχολει!
Ειμαι σε μια σχεση 5 χρονια με ενα και μοναδικο διαλειμμα περιπου 4 μηνων στο παρελθον.
Προσφατα βρεθηκα σε ενα φιλικο σπιτι οπου γινοταν παρτυ και εκει ηταν ενα παιδι που ειχαμε κανει μια πολυ μικρη σχεση μερικων εβδομαδωνοταν ειχα χωρισει με τον φιλο μου.
Το συγκεκριμενο ατομο παρολο που ημασταν πολυ λιγο μαζι και δεν ειχαμε κανει και πολλα πραγματα, για την ακριβια μονο αγκαλιες και φιλιά με εκανε και ξεχνουσε την θλιψη και τον πονο μου και ειχα αρχισει να τον ερωτευομαι αλλα τελικα χωρισαμε γιατι και εκεινος και εγω θελαμε τους πρωην μας, σε αυτο το παρτυ λοιπον καθως παιζαμε κατι σαν θαρρος η αληθεια (κοτζαμ γαιδουρια τεσπα) Φιληθηκαμε 2 φορες ηταν πολυ εντονες και οι δυο στιγμες και σε ολη την διαρκεια πριν και μετα τα 2 αυτα φιλια πειραζε ο ενας τον αλλο. Επειτα εγω ενιωσα απαισια και εφυγα. Εγω συνεχιζω να ειμαι με τον φιλο μου και εκεινος εχει μια σχεση καποιων μηνων. Η αληθεια ειναι πως τον σκεφτομαι αλλα πολυ περισσοτερο σκεφτομαι γιατι αφησα να συμβει. Παρολο που εγινε μεσα σε παιχνιδι και δεν το θεωρω απιστια πιστευω οτι τον προδωσα. Δεν του εχω μιλησει για το συμβαν του αγοριου μου και δεν θα το κανω γιατι ξερω πως θα τον πληγωσω. Προτειμω δλδ να μου πει εκεινος πως με βαρεθηκες και να με χωρησει και ασ πληγωθω (σαν αυτοτιμωρια) παρα να με χωρισει επειδη εμαθε πως τον προδωσα. Στο παρελθον δεν του εχω κανει ουτε την παραμικρη απιστια ή κατι αντιστοιχο ποτε και πιστευα πως δεν θα το εκανα ποτε αυτο ομως προεκυψε και δεν ξερω γιατι νιωθω ετσι! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ Η ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ! ΑΛΛΑΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ). ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΜΩς ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ!!
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !
ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΦΙΛΑΚΙΑ!