καλησπέρα....σήμερα έμαθα κάτι το οποίο με ενόχλησε πάρα πολύ....είχα βγει για βολτούλα με τις φίλες μου...ώσπου η συζήτηση ήρθε στον πατέρα μιας από αυτές...όχι από εμένα απλά η μια ήθελε να πει τα παράπονα της για τον πατέρα της άλλης...γενικά ακούω τη συγκεκριμένη κοπέλα (της οποίας ο πατέρας είναι το θέμα μου) να κάνει συχνά παράπονα για τη συμπεριφορά του πατέρα της αλλά ποτέ δεν έδωσα βάση γιατί όλοι λέμε πράγματα για τους γονείς μας...ότι μας ενοχλούν ότι μας καταπιέζουν κτλ κτλ κτλ....ποτέ δεν πίστεψα ότι τα πράγματα είναι όντως έτσι κ ίσως κ χειρότερα από ότι τα περιέγραφε η φίλη μου....για να μπορέσετε να καταλάβετε ας πούμε την κοπέλα που έχω το θέμα με τον πατέρα της Ζωή κ την άλλη μου τη φίλη Βίκη....λοιπόν η Βίκη ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται έναν υπολογιστή....η κοπέλα έχει πτυχίο κ μάλιστα πρόσφατα μου έφτιαξε κ τον δικό μου κ μάλιστα χωρίς να πάρει τίποτα...ξέροντας ο πατέρας της Ζωής ότι η Βίκη ξέρει από υπολογιστές της επέβαλε με τον τρόπο του σαν να του ήταν υποχρεωμένη να του φτιάξει κ τον δικό του τον υπολογιστή κ στο τέλος δεν είπε ούτε ένα ευχαριστώ...εκτός από αυτό πήγε κ στο σπίτι της να του δείξει κάτι κ πρόσβαλε κ εκείνη κ την μάνα της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι....ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει περάσει ένα πολύ άσχημο διαζύγιο κ τα έχει βάλει με όλες τις γυναίκες....τουλάχιστον έτσι μου έχει πει η φίλη μου...σε αυτό για να είμαι ειλικρινής δεν έδωσα κ πολύ βάση γιατί δεν ήταν κάτι που με αφορούσε κ σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να πω κάτι άσχημο για τον πατέρα της φίλης μου....αφού μου είπαν όλα αυτά γύρισε η Ζωή κ μου είπε πως ο πατέρας της εκτός από αυτά που έχει πει στην Βίκη της είπε να με απομακρύνει από κοντά της γιατί είμαι χαζή....δεν έχω μέλλον κ δεν θα καταφέρω τίποτα στη ζωή μου....κ να φανταστείτε με αυτόν τον άνθρωπο έχω πει μόνο ένα γεια....ο πατέρας μου πάντα εξυπηρετεί την κόρη του...την έχουμε φιλοξενήσει άπειρες φορές κ γενικά είμαστε αρκετά δεμένες σαν φίλες....με την κοπέλα δεν έχω κάτι απλά νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό...δεν του έχω κάνει κάτι....γιατί τέτοια αντίδραση???????