Καλημερα στο forum..Δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοια ιστοσελιδα και θα ηθελα να δωσω τα συγχαρητηρια μου. Λοιπον το προβλημα μου ειναι το εντονο αγχος. Εχω και προβλημα με το στομαχι (παλινδρόμηση) και σε συνδυασμο αυτα τα 2 μου εχουν καταστρεψει τη ζωη. Ειμαι 23 χρονων και το αντιμετωπιζω απο τα 16. Στην αρχη πιστευα οτι ολα ξεκινουσαν απο το στομαχι. Ομως τωρα ολοι οι γαστρεντερολογοι μου εχουν πει οτι δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα για να συμβαινει απο το στομαχι. Πριν 2 χρονια ειχα κανει γαστροσκοπηση και στη θεραπεια ο γιατρος μ εδωσε και saroten 10mg ..Μπορω να πω οτι οταν τα επαιρνα ημουν τελεια.Χωρις κανενα προβλημα. Μπηκα στρατο και μου τα αυξησαν στα 20mg. ολα αυτα εγιναν για εναμιση χρονο.Τα επαιρνα 1 το βραδυ πριν κοιμηθω.Εχει 2 μηνες που τα σταματησα και αρχισε ο γολγοθας κυριολεκτικα.Εχω αγχος για τα παντα.ετσι ημουν ετσι κ αλλιως αλλα τωρα πιο πολυ.Τα συμπτωματα ειναι κυριως ενα.Ταση για εμετο.Να θελουν να βγουν ολα οτι εχω φαει.Αλλα ακομα κ αν δεν εχω φαει τιποτα παλι θα με ερθει να κανω χωρις να βγαλω τιποτα.Μπουκωνω τελειως και ουτε να μιλησω δε μπορω.δεν μπορω να βγω εξω απο το σπιτι, βγαινω με παρεα και με πιανει, μια βολτα θελω να κανω και με πιανει.Φοβαμαι μη μου τυχει μπροστα σε κοσμο και γελοιοποιηθω γιατι μου συμβαινει συνεχεια.Δεν θελω να βρισκομαι με τη κοπελα μου γιατι το σκεφτομαι συνεχεια μη με πιασει.Αλλαξα γαστρεντερολογο εκανα θεραπεια για το στομαχι ξανα και μου ειπε οτι το προβλημα ειναι ψυχολογικο και μου εδωσε τα xanax 0,25mg να παιρνω μισο το βραδυ.δεν ενιωσα διαφορα μια βδομαδα τωρα..τι να κανω?μπορω να δω οφελος απο πουθενα?βοηθηστε... :/