Καλησπερα σε ολους!
Πριν απο 10 μερες χωρισα με το συντροφο μου μετα απο 5 χρονια σχεσης. Η σχεση ειχε φθαρει αρκετα: δεν βγαιναμε πια εξω, γκρινιαζαμε, δεν με βοηθουσε, δεν με ακουγε - τα εργασιακα και τα οικονομικα θεματα ειχαν τοσο πολυ επηρεασει την καθημερινοτητα μας που απλα δεν θελαμε να επικοινωνησουμε. Εγω ηθελα δηλαδη - εκεινος ειχε αρχισει να γινεται "αλλος".
Τον τελευταιο 1 1/2 χρονο ειχαμε χωρισει και τα ειχαμε ξαναβρει πολλες φορες. Καθε φορα λεγαμε οτι δεν θα κανουμε τα ιδια λαθη και καθε φορα παρασυρομασταν. Με παρα πολλες υποσχεσεις απο μερους του ειχα πεισθει να μεινω "λιγο ακομα" - αυτο το "Ολα καλα θα πανε" το ακουγα συνεχεια αλλα ποτε δεν εκανε κατι για να φτιαξει τη σχεση μας. Ημουν αποφασισμενη να χωρισω - ειχα βαλει κατω τα υπερ και τα κατα και ειχα πει οτι δεν παει αλλο - μεσα στη σχεση ειχαμε και οι δυο γινει δυστυχισμενοι.
Δυστυχως, πριν 10 μερες ειχαμε εναν τεραστιο καβγα και μαλιστα μπροστα σε φιλους. Ειπα πολυ ασχημα πραγματα! (ζητησα συγνωμη μετα αλλα δεν ειχε πια σημασια)
Εκτοτε νιωθω πολυ ασχημα! Ολη μερα κλαιω και ξαφνικα εχω ξεχασει τα δυσαρεστα και νιωθω οτι μου λειπει απιστευτα πολυ! Νιωθω οτι αν γυρνουσε θα παρεβλεπα πολλα απο αυτα που με ενοχλουσαν (αν και ξερω πως αυτο δεν ειναι αληθεια - καποια στιγμη οι τσακωμοι θα επεστρεφαν)
Εχω προσπαθησει να επικοινωνησω μαζι του αλλα δεν σηκωνει το τηλεφωνο και μου εστειλε ενα μηνυμα οτι δεν θελει να με ξαναδει! Νιωθω οτι πληγωσα εναν ανθρωπο που με αγαπουσε και δεν εχω δικαιολογια για αυτο! Αλλα με αυτον τον ανθρωπο ημουν μαζι τα τελευταια 5 χρονια και δεν ξερω τωρα πως ειναι να ειμαι χωρις αυτον!
Κλαιω συνεχεια, κανω εμετους, δεν εχω ορεξη, δεν μπορω να κοιμηθω και νιωθω γενικα ατονια! Οταν ειμαι σε παρεα συνερχομαι καπως αλλα οταν ειμαι μονη στο σπιτι τρελαινομαι, κλαιω και δεν μπορω να αναπνευσω!
Παρομοια συμπτωματα ειχα παλι πριν απο 5 χρονια οταν ειχα χωρισει απο μια αλλη σχεση μου. Τοτε ειχα παει με τη μητερα μου σε καποιον ειδικο γιατι λογω των εμετων ειχα χασει πολλα κιλα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα. Τωρα δεν θελω να ξαναπαω. ουτε θελω να στεναχωρησω και παλι τους γονεις μου! Δεν ειναι δυνατον καθε φορα που χαλαει μια σχεση να διαλυομαι!!! Το θεωρω απαραδεκτο απο μερους μου να στεναχωρω τοσο πολυ τον εαυτο μου και τους γυρω μου και να αρρωσταινω!