θελω να γινω ανορεκτικη...
το ξερω...η ανορεξια σκοτωνει...το βιωσα απο την εμπειρια της κολλητης μου..ξερω τα παντα γυρω απο την διατροφη, τις διαιτες και την γυμναστικη..ανετα θα μπορουσα να γινω διαιτολογος...οταν λεω τα παντα εννοω τα παντα..παρ'ολα αυτα θα προτιμουσα να γινω ανορεκτικη απο το να ζω και να ειμαι 80 κιλα...ειναι αμαρτια που το λεω αυτο..το ξερω ...αλλα η κατασταση ειναι αυτη και δεν αλλαζει...δεν μπορω να κανω διαιτα με καμια παναγια μιλαμε..κουραστηκα βασικα να κανω διαιτες...το μονο που θα με μπορει να με ισσοροπησει(λεμε τωρα) ειναι να γινω ανορεκτικη...ακουγεται πραγματικα σκληρο αλλα αυτο θελω...και τι δεν θα δινα να ημουν τοσο αδυνατη σε σχεση με αυτο που ειμαι τωρα..ειμαι αποκρουστικη, κοιταζομαι στον καθρεφτη και ειμαι μια απογοητευση...με ΜΙΣΩ...σημερα πηγα στο νοσοκομειο επειδη επαθα σπαστικη κολιτιδα(ε βεβαια τα πολλα φρουτα για την διαιτα που κανω) και διπλα μου ηταν μια κοπελα που ειχε παρει χαπια για να αυτοκτονησει...αθλια κατασταση..εκλαιγα μπροσατ στους γιατρους που αντικρισα αυτο το θεαμα..και απο πανω η μααν της να την ρωταει:"ποιος φταιει κοπελα μου? εγω? ο πατερας σου? πεσ μου σε παρακαλω...γιατι το εκανες?"...και γω εκεινη την στιγμη σκεφτομουν οταν εγω ειχα παει να παρω χαπια και με σταματησε η αδερφη μου..τι θα εκαναν οι γονεις μου τοτε?? οι οποιοι μου εχουν δωσει τα παντα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ...δεν μου εχει λειψει ποτε τπτ σε ολους τους τομεις...και ομως ακομα πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να μην ζουσα...να μην κουραζω κανεναν, αλλα ουτε και τον εαυτο μου...δεν χαιρομαι την ζωη μου παχια...ουτε αδυνατη την χαιρομουν αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα..κουραστηκα και αυτο τα λεει ολα...εχω φτασει στο απελπιστικο σημειο να μην θελω την ζωη μου η οποια τα εχει ολα εκτος απο το αδυνατο σωμα...αυτο το σωμα που μου καθοριζει τα παντα...:(:(:(:(:(:(:(:(