Πως να προσεγγίσω μια πολλή όμορφη κοπέλα
Γεια σας παιδιά. Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζω μια πολλή όμορφή κοπέλα τις ηλικίας μου, είμαι ρεαλιστής και γνωρίζω πως την ποθούν πολλοί, αυτή είναι καλό κορίτσι και όχι τόσο ψωνισμένη. Μαζί είμαστε στο Σχολείο στην ίδια τάξη, (βασικά ήμασταν) τώρα τελείωσα το Σχολείο.
Σε κάποια μαθήματα καθόμασταν και δίπλα δίπλα, γελούσαμε ανταλλάζαμε κουβέντες, και γενικά έχουμε καλή σχέση (που μοιάζει φιλική), πρόσφατα περάσαμε και αρκετές ώρες εκτός σχολείο για βόλτα με ακόμη 1-2 άτομα, μιλούσαμε αλλά γνωρίζω πως ίσως αυτό να είναι κάτι φιλικό.
Εγώ σαν άτομο είμαι αρκετά κοινωνικώς με πολλούς φίλους, δεν είμαι τόσο όμορφος όσο αυτή αλλά ούτε άσχημος, είμαι γυμνασμένος και γενικά είμαι κοντά στα γούστα της. Η κοπέλα αυτή ονομάζεται Γεωργία, και εδώ και 1,5 μήνα έχει χωρίσει, με μια σχέση σχεδόν 1 χρόνου. (Σε πρόσφατη συζήτηση μας, που έφερα με τρόπο κατάλαβα πως δεν την ενδιαφέρει πλέων).
Θέλω να την προσεγγίσω, είμαι ερωτευμένος μαζί της, αλλά είμαι πολλή ντροπαλός και δεν ξέρω αν είμαι στα γούστα της και φοβάμαι πολλή την απόρριψη, αλλά αυτό που νιώθω δεν αλλάζει, δεν ξέρω τη να κάνω, έχω απελπιστεί.