Μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου οι οποίες με αγχώνουν!! HELP!!!!!!!!!
Είμαι ένα άτομο το οποίο έχει μεγαλώσει σε μεγάλη πόλη και σπουδάζω ουσιαστικά σε κομώπολη με μόνο 1 τει..
Μόλις τελείωσα το 2ο έτος μου με σχετικά καλούς βαθμούς αλλά πλέον η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά.
Από το Σεπτέμβρη και μετά δλδ όλο το 2ο έτος συγκατοικούσα με το φίλο μου ο οποίος σπουδάζει στη διπλανή πόλη και έμενε σε μένα κ πηγαινοερχόταν με λεωφορείο όλο το χρόνο.. Σημειωτέον είμαστε από διαφορετική πολη.. Πριν 2 μήνες άρχισε να μένει ποιο πολύ σε 1 φίλο του στη διπλανή πόλη κ σιγά σιγά άρχισε να μου λέει πως θέλει να μείνει εκεί ότι έτσι θα ήταν καλύτερο για όλους έχοντας ως αποτέλεσμα μην αντέχοντας αλλο εγώ τους άπειρους καβγάδες, για αυτό αλλά κ άλλα θέματα, να του ανακοινώσω ότι βρήκα σπίτι κ αλλάζω κ αφού θέλει να πάει στην διπλανή πόλη ας πάει κ θα βρισκόμαστε τα Σαβ/κα όπως έλεγε.. Έφυγε πριν 2 μέρες με τη μάνα του, ήρθαν πήραν τα μισά του πράγματα κ τα άλλα μισά θα τα πάρουν μέσα στο Αύγουστο όταν θα έρθουν να βρούνε κ σπίτι.. Από το παλιό μου σπίτι αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το σπιτονοικοκύρη μου ο οποίος λέει ότι αν σπάσω το συμβόλαιο θα με κυνηγίσει κ έχω κ τη μάνα μου απελπισμένη επειδή η μετακόμιση στοιχίζει οπως και να ναι κ δεν έχουμε τα ιδιαίτερα χρήματα κ ο μοναδικός ανθρωπος που θα με έκανε νε νοίωσω καλύτερα ο κολλητός μου είναι στρατό και συμμειωτέον χώρισε μετά από 2 χρόνια αρα δεν είναι και στη καλύτερη ψυχολογία! Αυτά όλα έχουν ως απότέλεσμα να αγχώνομαιι τόσο ώστε να με πιάνει συχνά ζαλάδα - επειδή έχω γεννηθεί με αυχενικο, κ να μου ξαναβγεί ενα πρόβλημα που ειχα μικρή. Κάθε φορά που τρώω διπλώνομαι από τους πόνους στο στομάχι κ έχω συνέχεια ένα σφύξιμο στο θώρακα που δεν με αφήνει να αναπνεύσω.. Όταν επιστρέψω στη πόλη μου θα επισκευτώ ψυχολόγο αλλά μέχρι να γίνει αυτό (έχω κ 1 μετακόμιση μπροστά μου εκτός των άλλων) τι κάνω?? . Παίρνω κάποια φυτικά ηρεμιστηκα αλλα δεν πολυβοηθάνε.. Κ έχω και το άγχος κατά πόσο θα χωρίσω με το φίλο μου επειδη 1ον δεν τα πάμε κ πολύ καλά κ 2ον είναι από τους ανθρώπους που ενθουσιάζονται εύκολα κ δεν ξέρω αν του έχω εμπιστοσύνη .. Και αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι τι να κάνω??