τι συμβαινει τωρα ? γκρρρ
Γεια σας και παλιιι!! Θα ηθελα να σας πω κατι που μου συμβαινει για να μου πειτε αν μπορειτε και εσεις την αποψη σας ! Εκτος της διαταραχης πανικου,που πια πανικους δεν εχω,πολυ σπανια,ουτε σωματοποιηση στυλ ταχυπαλμιες κλπ,μονο μια ασταθεια μου εχει μεινει,εχω πολυ εντονα αποπραγματοποιηση (ειδικα οτν εχει πολυ κοσμο ή οτν αφαιρουμαι πολυ ωρα σε κατι ),βαρος στο στηθος και φοβο τρελας.Εκτος απο αυτο το γεγονος,επειδη αυθυποβαλλομαι πολυ εχω το <<χαρισμα>> και μπορω με το μυαλο μου να δημιουργω καταστασεις (πχ σκεφτομαι οτι ζαλιζομαι και ζαλιζομαι,σκεφτομαι οτι γυρω μου τ πραγματα δν ειναι αληθινα κ ετσι νμζω) Βεβαια,μπορω να τις διωξω σαν σκεψεις ...και μαζι ΚΑΠΩΣ τα συμπτωματα...Εκτος απο αυτο,οταν ειμαι εξω εχω συνεχεια σχεδον μια ανυσηχια ,περισσοτερο φοβο κ δεν μπορω ευκολα να ξεχαστω κ θελω να γυρναω σπιτι μου!(αγοραφοβια calling!) Το κυριο θεμα μου ομως ειναι το εξης...το βραδυ πριν κοιμηθω(περιπου 20 λεπτα πιο πριν απο οτι εχω υπολογισει μπορει κ παραπανω) γτ η αληθεια ειναι οτι εχω ανυσηχο υπνο ,παθαινω απο οτι μου ειπε κ ο ντοκτορ υπναγωγικες παραισθησεις,οι οποιες κρατανε 2 δευτερολεπτα και καταφερνουν μια χαρα να με ανυσηχησουν και να με κανουν να φοβηθω..ενω βρισκομαι σε επιπεδο συνειδητοτητας που λεμε...και αλλες φορες,ΠΑΛΙ το βραδυ οταν ξαπλωνω ωρες-ωρες ειναι παλι σαν για 2 δευτερολεπτα να ακουω δυνατα τις σκεψεις μου απο μεσα μου (ακομα κ μια ακυρη λεξη πχ καλα ,κοριτσι κ λοιπα !) Αυτο τωρα ας πουμε τι ειναι?? Λετε να ειναι τιποτα που να ΜΗΝ εχει σχεση με αγχος?Εχω περασει απο ολα τα σταδια...αλλα αυτο δεν το ειχα ποτε μου! Να σημειωθει επισης,οτι πολλες φορες,επειδη εχω φοβηθει με αυτα που διαβαζω στ ιντερνετ,εχω τα ματια μου και τα αυτια μου 14 στην κυριολεξια,αφου ακουω κ τον καθε θορυβο κ πολλες φορες φοβαμαι μην εχω παραισθησεις κλπ οποτε δινω σημασια στο παραμικρο τσακ που θα ακουστει απο οτι εχω καταλαβει ! Οσο αφορα την αγωγη,παιρνω μονο ζαναξ των 0,25 το μισο πριν κοιμηθω-τι ν μ κανει κ αυτο!- ...παλια επαιρνα πιο πολλα αλλα τωρα τα μειωσαμε !!Δεν ξερω τι να κανω γιατι η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι πολυ..σας ευχαριστω παντως !