AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ???
Γειά σας! Χαιρομαι πολυ που βρηκα αυτη τη σελιδα!
Λοιπον θα τα πω περιλιπτικα και απο την αρχη!
Ειμαι 23 ετων και εδω και 4 χρονια εχω σχεση με ενα αγορι 26 ετων!
Τα τελευταια 2 χρονια κατι εχει σπασει μεσα μου, αυτος ειναι πολυ καλο παιδι και νομιζω πως εγω εχω το λαθος! Μου δημιουργειται εντονα η αναγκη να γνωρισω αλλους ανθρωπους! Στη αρχη δεν εβγαινα εξω για να μη παρασυρθω, τωρα θελω να βγω και να φλερταρω, εχω χασει και το ερωτικο μου ενδιαφερον! Δε ξερω αν αλλαζει, γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που τα νιωθω ολα αυτα! Σημερα του μιλησα, του ειπα οτι βαρεθηκα αυτη τη φαση, υποψην οτι μενει σε γειτονικη πολη, δουλευει εκει και κυριως βρισκομαστε μονο σαβ/κο! Του ειπα και να συγκατοικησουμε μπας και ενω βλεπομαστε λυθουν ολα! Αλλα αυτος ειχε σκοπο να εμενε μονος του μετα απο ενα χρονο και αν ηθελα να πηγαινα να μεινω μαζι του, εγω τι θα κανω αυτον τον χρονο? Δε ξερω αν αξιζει να συνεχισω αλλα ενω καθομαι νιωθω οτι ειμαι η σκυλα της υποθεσης! Ειναι οτι πολυτιμοτερο ειχα ποτε αλλα θελω κατι διαφοτερικο πλεον, ισως να ζησω λιγο! Τον λατρευω αλλα δεν ειμαι ερωτευμενη!Εχουμε αλλα θελω! Δε θελω να τον πληγωσω αλλα πληγωνομαι κι εγω! Πριν 3 χρονια εχασα τον πατερα μου, το αγορι μου ηταν διπλα μου βραχος! Ειναι οτι καλυτερο εχει περασει ποτε απο διπλα μου, αξιζει να φυγω για τρελες τις στιγμης! Εξω απο τη σχεση τι θα συναντησω! Φοβαμαι... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? ΟΥΦ!!!