Σας παρακαλώ βοηθήστε με...
Καλησπέρα...Είμαι 18 χρ και καινούργιος στο forum,διάβασα μερικά θέματα σας και πραγματικά συγκλονίστηκα απο αυτα που σας έχουν συμβεί...(δηλαδή στους περισσότερους απο εσάς)και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτο που αντιμετωπίζουμε οικογενειακός.Έχουμε ενα πρόβλημα με την θεία μου..Η θεία μου είναι 65 χρονών κ πρόσφατα άρχισε να τα "χάνει" να νομίζει οτι την παρακολουθούν,οτι μπήκαν μέσα στο σπίτι της κ την βίασαν(Σημειωτέον οτι μένει αρκετα χρόνια μόνη της στην Αθήνα, και αυτο τον καιρό μένει μαζί μας),οτι θέλουν να την απαγάγουν...και πολλά αλλα..Ηρθε εδώ στην κρήτη μαζί μας για να πάμε στον ψυχίατρο να την δεί,καταλαβαίνει κ η ίδια οτι αυτα που λέει δεν ισχύουν.Τις πρώτες μέρες τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα για μένα κ την μάνα μου,(εμείς την βλέπουμε..)φοβόταν τους ανθρώπους,όταν νύχτονε κλείναμε τα παντζούρια,κλειδώναμε τις πόρτες γιατί φοβόταν οτι θα έρθουν να την απαγάγουν.Η ψυχίατρος όταν την εξέτασε μας διαβεβαίωσε οτι δεν έχει υποστεί βιασμό,οτι όλα αυτα ειναι στο μυαλό της.μας είπε οτι έχει συμπτώματα άνοιας,αλλα όπως κ να χει θα το σταματήσει εδώ αυτό που έχει..Να μην σας τα πολυλογώ,πριν 4 μέρες είχε ραντεβού με την ψυχίατρο,μιλήσανε κ της έδωσε τα seroquel αν τα γνωρίζετε...Η αλήθεια είναι οτι έχει δείξει τρομερή βελτίωση μετά απο μια συζήτηση που έκανε με την ψυχίατρο,δείχνει οτι έχει αποβάλλει το ότι προσπαθούν να την απαγάγουν......Ουφ στεναχωριέμαι πολυ που την βλέπω έτσι κ όλοι προσπαθούμε να κάνουμε οτι μπορούμε για να νιώσει καλά να γελάσει λιγο..Απο σήμερα άρχισε την θεραπεία της ελπίζω όλα να πάνε καλα ,να καλυτερέψει......
Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε αν γνωρίζετε το φάρμακο που σας έγραψα κ τι είναι ακριβώς....
Ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε λίγα λεπτά για να διαβάσετε αυτο το θέμα..Οποιαδήποτε κουβέντα σας θα με βοηθούσε πολύ ..
καλό σας βράδυ.....