Σπαστικη κολλιτιδα απο υπερβολικο αγχος
Καλησπερα σε ολους.πρωτο μου θεμα λοιπον κ ελπιζω να εχω επιλεξει τη σωστή
Κατηγορία Για το θεμα μου.
Λοιπον τ προβλημα που αντιμετωπιζω ξεκινησε περισυ τετοιο καιρό περίπου.
Πριν το αναπτυξω να αναφερω οτι γενικα ειμαι υπερβολικά αγχοδης τυπος πεφτω
Με τ μουτρα σ οτιδηποτε μ σπασχολει μεχρι αυτο να λυθεί δν ο βγαζω σπο μυαλό
Μου μέχρι να γινει παρελθόν κ γενικά μ γίνονται εμμονες ιδεες κ με ταλαιπωρούν.
Οπως ειπα λοιπόν ξεκινησε περισυ το καλοκαίρι οταν παρουσιάστηκε ενα σοβαρο θεμα
Στη δουλεια κ ενιωσα οτι απειλείται η θεση μου.παραλληλα ειχα ένα θεμα μ το λαιμο το οποίο με
Ταλαιπωρεί ακόμα κ έχω χαλασει κ ουκ ολιγα χρηματα για να το λυσω.οσο αναφορά
ΣΤο θεμα του λαιμου μου η ψυχολογική φθωρα που μ εχει προκαλέσει ειναι ακομα πιο μεγάλη
Για να μη μακρυγορω μου εμφανίστηκε σπαστικη κολλιτιδα με τρομερους πονους κ πριξημο
Στη κοιλια.
Πηγα στο νοσοκομείο κ μου έδωσαν σπασμολυτικα κ ο πονος σε 2 μερες υποχώρησε αλλα εμεινε
Το πριξημο.το άγχος που προκαλουσε η δουλεια συνεχίστηκε οπως κ το αγχος για μα λυσω τ θεμα του λαιμου
Μου..ενα χρόνο μετα το θεμα της δουλειάς λύθηκε αφου με απελυσαν αρα προστέθηκε ενα ακομα αγχος του οτι
Εμεινα χωρις δουλεια κ το θεμα του λαιμου μου ακομα δν εχει λυθει εχοντας κουράσει παρα πολυ την εσωτερικη
Μου ηρεμια.ετσι επεσα πανω σε ενα γαστρεντερολογο που αφου με εβαλε μα κανω μια σειρα αρκετών εξετάσεων
Μου ειπε οτι τ θεμα ειναι ψυχολογικό κ μου ειπε να παω σε ενα ψυχιατρο η νευρολόγο καλυτερα ειπε ψυχιατρο κ να μου
Γράψει αγχολυτικα χαπια.η μονη εξεταση που δεν εχω κανει ειναι κωλονοσκοπηση.πηγα ατο ψυχίατρο κ μου εγραψε λεξοτανιλ μου ειπε να παίρνω μισο πρωι μισο ΒΡΆΔΥ κ
Μπυ ΕΊΠΕ αν δν δω αποτέλεσμα ατη βδομαδα μα
Καμω τη δοση 1 και 1.μετα απο 10 μερες κανενα άποτελασμα κ έτσι τα σταμάτησα ήθελα να ρωτήσω μηπως πρεπει να παρω καποια αντικαταληξπτικα;να προσθεσω οτι κανω καθημερινη γυμναστική