ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΑΤΕΡΑ
Είμαι 23 χρόνων. Πριν τρία χρόνια αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω με χάπια (με πλήρη αποτυχία προφανώς) κάτι που δε γνωρίζει κανένας. Πριν 10 μέρες ο πατέρας μου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με όπλο. Λόγω του ότι μιλούσαμε στο κινητό του τηλέφωνο ενώ είχε απομακρυνθεί για να κάνει αυτό που ήθελε κατάφερα να τον βρω μεθυσμένο στο αυτοκίνητό του με το όπλο στη θέση του συνοδηγού. Η ψυχίατρος διέγνωσε κατάθλιψη με ψυχωσικό σύνδρομο. Σημειώνω πως ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόπειρα ήταν πως πίστεψε πως η μητέρα μου τον απατούσε πράγμα που δεν μπορούσε, όπως έλεγε, να αντέξει εξαιτίας της παθολογικής του αγάπης. Την ίδια ημέρα μετά από περίπου 8 ώρες προσπάθησε να ξαναβρεί τρόπο να το κάνει γεγονός το οποίο, ευτυχώς πρόλαβα εγκαίρως. Τώρα ακολουθεί θεραπεία με Abilify, Zymprexa και Symbalta και ισχυρίζεται πως έχει μετανιώσει. Για επαγγελματικούς λόγους ενδέχεται να φύγει από τη χώρα για δύο χρόνια, γεγονός που φαίνεται πως τον έχει ενθουσιάσει. Σημειώνω πως πριν την απόπειρα είχε γράψει επιστολές προς συγκεκριμένα πρόσωπα και είχε τακτοποιήσει οικονομικές εκκρεμότητες ενώ τώρα έχει κάνει κινήσεις αντίθετης πορείας. Έχω καταφέρει να δείχνω απόλυτη ψυχραιμία η οποία έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, «μεταλλαχθεί» σε αποτελεσματικότητα. Συμβουλές ζητώ. Οποιουδήποτε είδους. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.