KΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ-ΦΟΒΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
Καλησπερα σε ολους...καλο καλοκαιρι να εχουμε με υγεια παν απ'ολα!Εχω προβλημα με κρισεις πανικου και αρρωστοφοβια εδω και 5 χρονια...σημερα,πριν λιγες ωρες ημουν γυμναστηριο και εκανα βαρη...με επιασε ξαφνικα μια δυσπνοια,ταχυκαρδια και ενιωθα το σωμα μου να μουδιαζει απο πανω μεχρι κατω!Απο μεσα μου λεω παει θα μεινω στον τοπο...πανο στον πανικο μου αρπαζω το ποδηλατο και φευγω κατευθειαν για το ΙΚΑ που ευτυχως ειναι κοντα!Παρακαλεσα τον καρδιολογο να περασω γιατι δεν ενιωθα καλα,μου εκανε καρδιογραφημα,μου πηρε πιεση...ολα φυσιολογικα!Μου ειπε ειναι απο το αγχος σου...κριση πανικου επαθες,μην ανησυχεις δεν εχεις κατι!Μου λεει για καλο και για κακο πηγαινε κανε ενα check up σε καποιο εφημερευον νοσοκομειο...το θεμα ειναι πως 27 ιουνιου εκανα check up στο Αγια Ολγα...αιματολογικες,καρδιο γραφημα,ακτινογραφια θωρακα και τριπλεξ γιατι ειχα ενοχλησεις στο στηθος...ολες οι εξετασεις βγηκαν φυσιολογικες,παλι το ιδιο μου ειπαν οι γιατροι...κρισεις πανικου!Το θεμα ειναι να παω σημερα να κανω το check up η οχι?Δεδομενου οτι ειχα κανει προσφατα...