Βοήθεια για αντιμετώπιση άγχους
Παιδιά καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλους. Σας παρακολουθώ καιρό και χαίρομαι που υπάρχει ένα ελληνικό forum υποστήριξης και βοηθάει ο ένας τον άλλο. Με λένε Δημήτρη και η περιπέτεια μου αρχίζει με μια ξαφνική κρίση πανικού πριν 1 χρόνο. Δεν το ήξερα τι μου συνέβει γιαυτό όταν άρχιζαν να "κόβονται" ξαφνικά τα χέρια και τα πόδια μου λέω αυτό ήταν πέθανα. Είχα ακούσει αυτό το "ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία" κτλ. Πήρα το ασθενοφόρο με πήγαν νοσοκομείο και τελικά όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Είχα τσιμπημένη χοληστερίνη(κληρονομική δεν είμαι υπέρβαρος) αλλά την αντιμετώπισα. Το χειμώνα που μας πέρασε 4-5 μήνες με πονούσε αφόρητα το κεφάλι μου. Κάνω εξετάσεις όλα καλά. Πριν 1 μήνα άρχισε να με πονάει η καρδιά μου κάθε μέρα. Κάνω καρδιογράφημα,triplex και βιοχημικές όλα καλά. Και φτάνω σήμερα που σας γράφω....Πριν 3 μέρες άρχισε αυτό. Όλη μέρα νιώθω μια αδιαθεσία? ατονία? Δεν μπορώ να το περιγράψω. Μετά τις 10 τη νύχτα είμαι μια χαρά....Η πίεση μου 12 με 8 όμως οι σφυγμοί απο το πρωί μέχρι που θα κοιμηθώ είναι κολλημένοι 90-96. Μου είπε ένας καρδιολόγος να κάνω ένα τεστ κοπώσεως. Η ερώτηση που θέλω να σας κάνω είναι: Αξίζει να το κάνω και αυτό? Δεν μπορώ άλλο ρε παιδιά. Μέχρι τα 34(είμαι σχεδόν 35) είχα κάνει μόνο τα εμβόλια του στρατού. Ούτε έξω απ'το νοσοκομείο δεν είχα περάσει και τώρα όλα μαζεμένα. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Τι με συμβουλεύετε?
Ευχαριστώ.