ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ- ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
Καλημερα σε ολους. Ειμαι εδω και παλι μετα απο 4 ολοκληρα χρονια. Ξανα τα ιδια με το παρελθον. Φοβοι για την καρδια εντονα συμπτωματα, πονοι στα 2 μικρα δακτυλα , καουρες , ταχυπαλμια , και σφιξιμο στο σαγονι εκει κατω απο τον λαιμο.... και ποσα αλλα. Ειμαι 40 χρονων με ιστορικο στην οικογενεια, καπνιστης και ο φοβος μου ολος πηγαζει απο το να μην παθω τιποτα και μεινουν τα παιδια μου χωρις πατερα. Αλλα ετσι οπως παω θα το παθω και θα το εχω προκαλεσει εγω. Γιατι μετα απο τοσο καιρο παλι τα ιδια ρε πουστη μου? Εχω μια πολυ καλη δουλεια και εγω και η γυναικα μου, ειμαστε πολλοι ευτυχισμενοι και θεωρουμε τους εαυτους μας τυχερους μεσα σε αυτην την κατασταση και εκτιμουμε το τι εχουμε. Γιατι λοιπον ειμαι και παλι ετσι δεν μπορω να καταλαβω? Κανονισα να παω την Δευτερα σε ψυχολογο αλλα εμενα η ιδεα οτι δεν παει κατι καλα με την καρδια μου δεν μου φευγει. Ακομα και στεφανιογραφια εχω σκεφτει να παω να κανω παρ οτι εκανα τεστ κοπωσεως πριν ενα χρονο και ολα ηταν μια χαρα. Αυτο που με ενοχλει μεσα σε ολα τα αλλα ειναι οτι φοβαμαι να μεινω μονος μο με τα παιδια μου και αυτο μου στοιχιζει πολυ. Πειτε κατι σας παρακαλω ιδιαιτερα αυτοι που εχουν βιωσει παρομεις καταστασεις . Please