Ψυχολογικη κατασταση μετα απο τροχαιο ατυχημα.
Καλησπερα σας και καλο σας βρηκα, ειμαι καινουργια μελος εδω και ειπα να μοιραστω το προβλημα μου που αντιμετωπηζω το τελευταιο καιρο. Πριν απο ενα μηνα ημουν σε τροχαιο ατυχημα το οποιο ηταν λαθος δικο μου αλλα δοξα το θεο δεν χτυπησα κανεναν γιατι πριν απο το δικο μου ατυχημα υπηρχε εναν αλλο που δεν εχω καμια σχεση με αυτο. Την ωρα που πηγα να στριψω δεξια (γιατι ητανε ενας μπατσος μπροστα μου και το πυροσβεστικο) και να μην τους χτυπησω πηρε φορα το αμαξι μου κατευθειαν στην κολωνα και μπουμ! Παει η μηχανη γενικα ολο το δεξι μερος εγινε ανω κατω και εγω χτυπησα πολυ στο γονατο, εγινε η δερμα μου κατα κοκκινο απ τη ζώνη που φοραγα, χτυπησα και πισω στο λαιμο μου (γιατι απ το βαρος πηγε το κεφαλλη μου πηγε πισω) μελανιες παντου μαυρο χαλι ιμουνα. Βγηκα εξω με ρωτησαν αν ειμαι καλα, ειπα ναι και ενιωθα οτι η γη εφυγε κατα απ τα ποδια μου ομως εκεινη την στηγμι ηθελα τη γη να με καταπει. Τεσπα για να μην σας πολυ κουρασω, τωρα ειμαι ενταξη σωματικα, ψυχολογικα δεν ειμαι γιατι μετα απο το ατυχημα δεν εχω ορεξη να κανω το τιποτα και προσπαθω με ολοι μου την δυναμη και δεν μπορω και εκει μου την σπαει παρα πολυ με βοηθανε οι φιλοι μου και τους ευχαριστω παρα πολυ αλλα εγω τιποτα και το ξερω οτι δεν χτυπησα κανεναν και δοξα το θεο ειμαι ακομα ζωντανη. Πειτε μου τι πρεπει να κανω για να το ξεπερασω εντελως; Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και συγνωμη αν σας κουρασα.