Αλλαγη ζωης,και νιωθω αδικημενη και χαλια.
Καλησπερα σας,θα ηθελα και εγω να παραθεσω το προβλημα μου η μαλλον τα προβληματα μου...Πραγματικα θα ηθελα την βοηθεια σας αλλα και την ειλικρινια σας γιατι εχω αρχισει να τρελαινομαι. Ας τα παρουμε απο την αρχη..ειμαι μοναχοπαιδι μεγαλωσα με 2 γονεις που ηταν παντα υπερπροστατευτικοι απεναντι μου οταν λεω υπερπροστατευτικοι δεν εννοω αυστηροι η οτι μου φαιρονταν ασχημα απλα απο πολυ μικρο παιδακι μου ειαν καλλιεργησει τον φοβο,την υπερβολη,το οτι η αποψη τους ειναι η σωστη ,το οτι χρωσταω τα παντα σε αυτους και με λιγα λογια πως μονη μου δεν μπορω να καταφερω και πολλα...ολα αυτα σταδιακα ετσι..μεγαλωσα με εναν πατερα που με αγαπαει μεχρι υπερβολης μεχρι που να νιωθω οτι πνιγομαι,και εγω τον λατρευω τον μπαμπα μου αλλα πραγματικα πνιγομαι,παντα να πηγαινει το μυαλο του στο κακο,παντα δηλωσεις λατρειας και παντα μου εκανε ολα τα χατηρια αλλα τονιζοντας μου πως τον εχω απολυτα αναγκη γιατι ουσιαστικα κρεμομαι απο αυτους και οικονομικα και συναισθηματικα και τα παντα..Η μητερα μου πιο συγκρατημενη στις δηλωσεις λατρειας και ισως και πιο αυστηρη σε καποια πραγματα,αλλα το παραπονο μου ειναι πως απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου καθε μερα καθε πρωι την ωρα που ξυπνουσε σηκωνοταν με τσιριδες με φωνες με βρισιες χωρις λογο,για οτι της ερχοταν στο μυαλο...τσιριδες ομως οχι αστεια...μολις επινε καφε χαλαρωνε..ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μιλαω για τα φυσιολογικα πρωινα νευρα,μιλαω για κρισεις κανονικες..υποστηριζε πως εκεινη την ωρα της ερχονταν ολα στο μυαλο,ολα τα αρνητικα..εγω ομως τι φταιω που ντρεπομουν να πω σε μια φιλη να κοιμιθουμε μαζι γιατι με εκανε ρεζιλι..ξανατονιζω οτι εκεινη την ωρα ελεγε βαρια πραγματα..οτι της εχω καταστρεψει τη ζωη,και εγω και ο πατερας μου,να παμε ολοι στο διαολο,να κλαει και τετοια..παρανοια κανονικοτατη... πηγε σε εναν ειδικο,της εδωσε καποια χαπια αλλα δεν αλλαξε κατι και το αφησε,αλλα δεν θεωρει οτι εχει προβλημα,νομιζει οτι η αντιδραση αυτη ειναι φυσιολογικη..εγω συνηθισα να ζω ετσι..ετσι μεγαλωσα λοιπον πανω κατω..με αγαπη που με επνιγε και υπερπροστατευτικοτητα και με πολλα νευρα χωρις λογο...Φτανουμε στον τελευταιο χρονο..στα 22 μου(τωρα ειμαι 23) εχοντας μια σεση σοβαρη 6 περιπου χρονων..απο παιδια μαζι..μενω εγγυος...φυσικα δεν το συζυτησα καν κρατησα το μωρακι.. οι δικοι μου οταν τους το ειπα ειδικα ο πατερας μου που εχανε το γλυκο του κοριτσακι αρχισαν να βριζουν..πως θα με αποκληρωσουν,πως ειναι καταστροφη αυτο,πως δεν θα πετυχει και πολλα παρομοια..την ακριβως επομενη μερα μου εφερναν ψαρια επειδη μου μυρισαν..το λεω αυτο για να καταλαβετε την διακυμανση συμπεριφορας ετσι..παντα αυτο γινοταν,,ερχοταν η καταστροφη αλλα μετα απο την πολυ αγαπη τους(ειδικα ο μπαμπας μου) ηρεμουσαν και σκεφτονταν λογικα..εγω πριν την εγκυμοσυνη ειχα περασει καταθλιψη και επαιρνα αντικαταθληπτικα..λογω του μωρου επρεπε να τα κοψω μαχαιρι..ετσι λοιπον ενω ειχα μια υπεροχη(απο θεμα παθολογιας εγκυμοσυνη) ψυχολογικα ημουν ενα χαλι,9 μηνες σε ενα σπιτι καθε μερα κλαμματα,καθε μερα να μετραω τις μερες να γεννησω ωστε να συνελθω..εμενα με τον αντρα μου(παντρευτηκαμε με πολιτικο) σε ενα ομορφο σπιτακι,το οποιο με βοηθησαν πολυ οικονομικα οι δικοι μου για να φτιαξουμε..ο αντρας μου δουλευει και φυσικα συνεισφερε εννοειται..απλα αναφερομαι στα πρωτα εξοδα τα πολλα..επιπλα,ηλεκρικες συσκευες..εγιναν ολα υπεροχα..τωρα τα χαιρομαι εννοειται..τοτε λογω καταθλιψης δεν χαιρομουν κατι..Περασε ο καιρος γεννησα τον κουκλο μου,περασα μια πολυ γερη επιλοχειο καταθλιψη,παρα πολυ ασχημη ημουν ρακος αλλα Δοξα τον Θεο καταφερα με αγωγη και την ξεπερασα σε εναν μονο μηνα...τωρα εχω το σιτακι μου το παιδακι μου και τον αντρα μου που λατρευω..και εχω τους γονεις μου που καθε μερα με κανουν χαλια ψυχολογικα..μου εχουν τυπησει πολλες φορες ειδικα η μαμα μου την οικονομικη τους βοηθεια..οποτε ερχονται ειναι μια παρατηρηση ειδικα η μαμα μου για ολα..οτι ειμαι αχρηστη..που ειλικρινα σας μιλαω το παιδι μου τα εχει ολα..αλλα μπορει ας πουμε η μανα μου να δει τα ρουχα 2 μερες απλυτα και να αρχισε4ι να λεει..οταν τους εξηγω οτι ειναι ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ και δεν θελω να ανακατευονται..παρεξηγουντ αι..και με κανουν και αισθανομαι τοσες τυψεις που κλαιω ολη μερα..(λιγο και η επιρρεια της καταθλιψης) καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο για αυτους που απο την μια μερα στην αλλη εφυγα,παντρευτηκα εκανα μωρακι αλλα και για εμενα ηταν δυσκολη η μεταβαση κακα τα ψεμματ,εγω ειμαι αυτη που θελω την στηριξη..τι να πω ισως ειμαι παραλογη και αχαριστη..τοσα ρονια μου καλλιεργουν οτι μονη θα αποτυχω οτι παντα θα χρειαζομαι την βοηθεια τους,μηπως τελικα εχουν δικιο? Δεν μπορω πια..αν τους ρωτησεις λενε πως νιωθουν ανεπιθυμητοι στο σπιτι μου,δεν ειναι πως δεν τους θελω απλα η καθε λεξη τους με πνιγει,και επισης λενε πως απο την πεθερα μου(την οποια αγαπω πολυ) δεχομαι παρατηρησεις ενω απο αυτους που ειναι ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ οχι..μα η πεθερα μου εχει τροπο να μου λεει κατι χωρις να με προσβαλλει..επισης μου δειχνει εμπιστοσυνη οτι μπορω να κανω τα παντα μονη μου..αυτοι παλι οχι..παντα αχρηστη με θεωρουσαν..και αν οχι αχρηστη τουλαχιστον οτι δεν μπορω μονη μου..εχω κουραστει..ο αντρας μου μου λεει να μην σκαω να μην δινω σημασια..αλλα δεν μπορω..παλια δεν εδινα σημασια καν σε ολα αυτα..τωρα με ενοχλουν πολυ..ισως λογω της ψυχολογιας μου..θελω να παρω σκυλο που στην τελικη ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ και μου λεει η μανα μου οτι ειμαι ανευθυνη οτι δεν σκεφτομαι το παιδι μου και οτι δεν θα μπορεσω να καταφερω να εχω και παιδι και σκυλο..τα αγαπαει τα ζωα δεν το λειι για θεμα υγειηνης το λεει οτι και καλα εδω δεν ανταπεξελομαι με ενα μωρο θα παρω και σκυλο..που πραγματικα θεωρω οτι μια χαρα τα φερνω βολτα..οχι τελεια αλλα πολυ καλα..εγω πριν ενα χρονο προβληματιζομουν για το τι μπλουζα και τσαντα θα βαλω..αυτες ηταν οι εγνοιες μου..τωρα φερνω βολτα ενα σπιτι και ενα μωρο και πιστευω τα παω μια χαρα..κουραστηκα πια..τους τα εχω πει χιλιαδεχ φορες και δεν καταλαβαινουν,δεν τα παραδεχονται..και εγω θελω να γινω πιο αυστηρη και δεν μπορω..να σημειωσω πως το μωρο(ειναι 3 μηνων) το λατρευουνε...συγνωμη αν σας κουρασα αλλα δεν μπορω αλλο ειλικρινα..θελω να ηρεμησω,να μην εχω τυψεις που δεν τους θελω τοσο κολλημενουσ στη ζωη μου..εκτιμαω οσα εκαναν αλλα τωρα πια ειναι δικη μου η ζωη...απαντηστε μου ειλικρινα..μηπως εχω αιδικο?ειμαι κακια παραλογη?αχαριστη?τι να κανω?