ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ
Είναι η πρώτη φορά που γράφω γι΄ αυτό... Εϊναι πολλά και δεν ξέρω πως να το πω εν συντομία και χωρίς να εκθέσω. Στα παιδικά μου χρόνια από 13 χρονών εμπιστεύθηκα κάποιον πολύ μεγαλύτερο, όχι συγγενή, που μου μιλούσε για πνευματικά θέματα και για την αληθινή αγάπη. Δεν έλεγε λάθος πράγματα. Ξαφνικά αυτή η διδασκαλία επεκτάθηκε σε διδασκαλία περί του πως τα αγγίγματα σε μια σχέση αγάπης οδηγούν στην σεξουαλική διέγερση. Επειτα, πως πρεπει να προφυλαγόμαστε... Ξαφνικά μου παρουσιάστηκε και γυμνός για να μην ντρεπόμαστε όταν μιλάμε. Τον εμπιστεύθηκα γιατί ήμουν παιδί και άβγαλτη και εντυπωσιαζόμουν από τον τρόπο του και την τρυφερότητα που δεν ένιωσα στην οικογένεια μου. Τις περισσότερες φορές στην αρχή αντιδρούσα αλλά πάντα με κατάφερνε... ώσπου λόγω υπερβολικής διέγερσης και αδυναμίας σαρκικής υπέκυψα κι εγώ... και έτσι ήταν η πρώτη μου φορά. Επειτα όμως τα υπόλοιπα χρόνια έγινε αρρωστημένη κατάσταση. Αρχιζα και καταλάβαινα, αντιδρούσα, όμως υπήρχε πολύ ψυχική καταπίεση. Μου κλαιγόταν για κάποια δικά του προβλήματα... Τον λυπόμουν πολλές φορές και τον άφηνα να κάνει ότι θέλει. Ομως τώρα νιώθω ότι εκμεταλευόταν τις καταστάσεις για να ικανοποιηθεί σεξουαλικά. Τον αγάπησα, όμως αρρωστημένα γιατί ήξερα ότι μέλλον μαζί του δεν υπάρχει. Τώρα υποφέρω γιατί εκείνος προχώρησε στη ζωή του, ξεπέρασε τα δικά του προβλήματα, όμως εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω. Δεν μπορώ να προχωρήσω στη ζωή μου, δεν μπορώ να τον βγάλω απ΄ το μυαλό μου και νιώθω ότι καταστράφηκα. Με κακοποίησε ψυχολογικά ένας κατά 30 χρόνια μεγαλύτερος μου, όταν εγώ ήμουν παιδί. Μου μετέδωσε τόσο πόνο και τώρα με διδάσκει απόσταση για εξιλέωση. Νιώθω πως ήμουν μια στη ζέστη μια στο κρύο. Τώρα απομονώθηκα τόσο απ τη ζωή που δεν εμπιστεύομαι κανέναν πλέον όταν μιλάει για αγάπη. Κανένας δεν αγαπάει αληθινά τον άλλον. Νιώθω ότι όλοι αγαπούν μόνο τον εαυτό τους και δεν τους νοιάζει τι νιώθει ο άλλος. Νιώθω ότι καταστράφηκε η ζωή μου εξαιτίας αυτού του ανθρώπου σε σημείο που όλα δεν έχουν νόημα πια. Σκέφτομαι την φυγή και άλλες φορές τον θάνατο. Πως μπορώ να ξεφύγω απ αυτό το ψυχολογικό αδιέξοδο της βασανιστικής μνήμης ώστε να προχωρήσω και να αρχίσω να εμπιστεύομαι πάλι τους ανθρώπους;