-
σκέψεις....
καλησπέρα μιας κ δεν έχω που αλλού να πω αυτά που σκέφτομαι είπα να τα γράψω εδώ...κάποτε με βοηθούσε το να γράφω αυτά που σκέφτομαι....δεν μπορώ να καταλάβω αν μου λέει ψέματα ή όχι....εχτές κ σήμερα ήμουν τόσο πολύ χαρούμενη ένιωθα τόσο καλά....χωρίς ουσιαστικό λόγο απλά ένιωθα καλά....κ αυτός ήταν απέναντι μου τόσο γλυκός...τώρα του έστειλα ένα μήνυμα κ από εκείνη την ώρα κοντεύω να σκάσω....οι απαντήσεις του μου φαινόντουσαν λίγο ειρωνικές αλλά σκέφτηκα πως απλά είναι στο μυαλό μου κ δεν έδωσα σημασία....βέβαια οι απαντήσεις του ερχόντουσαν αρκετά γρήγορα κ ανταλλάξαμε αρκετά μηνύματα ώσπου κάποια στιγμή μου είπε "να σου στείλω σε λίγο?" κ εγώ του είπα ναι αλλά γιατί τι κάνεις κ εκείνος αυτό που μου είπε είναι ότι οδηγεί...εδώ να σημειώσω πως 1. μου είχε πει πως θα έμενε σπίτι 2. όταν οδηγεί δεν απαντάει στα μηνύματα κ αν θα το κάνει θα στείλει μόνο ένα που θα λέει ότι οδηγάει τι στο καλό συμβαίνει κάτι μου βρωμάει....που είναι γιατί ήταν ειρωνικός στα μηνύματα του...????δεν μπορώ να καταλάβω κ ούτε να ησυχάσω βέβαια....!!!!!τι στο καλό συμβαίνει??????
-
το κειμενο σου ειναι ο καθρεφτης του χαους που επικρατει στο μυαλο σου αυτην την στιγμη..πες καθαρα-τι ακριβως ειναι το προβλημα που εχεις? :)