Quote:
Originally posted by LOSTRE
Το ακινετον χορηγείται για να αντιμετωπίζει τα εξωπυραμιδικά συμπτώματα από τα αντιψυχωσικά φάρμακα,π.χ δυστονία κλπ...
Χορηγείται με απλή συνταγή που φυλάσσεται στο φαρμακείο...
Γίνεται κατάχρηση αυτού του φαρμάκου σε συνδιασμό με άλλα και με αλκοόλ!
Ε,με αυτά που λέει ο φίλος lostre εσύ έφταιγες για το χαμό του άντρα σου;Απ\'ότι φαίνεται αυτός είχε τα ψυχωτικά του οπότε;Σε όλα αυτά υπάρχει η βαθιά φωνή της λογικής και ειδικά όταν την τρέφεις με γνώσεις και μαθαίνεις να τα αντιμετωπίζεις ψύχραιμα και να λες ναι θέλω να πεθάνω αλλά ξέρω πως έχω και μια ασθένεια που μου προκαλεί αυτά τα αισθήματα.Σκεφτόμουν σήμερασε μια κατάσταση τρέλας ότι δεν μπορώ άλλο να ζω με τόσες σκέψεις να μου πιπιλάνε το μυαλό(αναφέρω ιδεοψυχαναγκαστική),μιλάμε με πιάνει τρέλα.Θέλεις να σκοτώσεις όλες τις σκέψεις και άρα αυτόν που τις παράγει.Τον εαυτό σου..Κουράγιο,αυτό μόνο.Εγώ το πρόβλημα μου δεν το έχω θεραπεύσει,χωρίς τα χάπια ζω στον κόσμο μου οπότε δεν μπορώ να σου μιλήσω και τόσο ενθαρρυντικά για πλήρη ίαση αλλά ας σκεφτούμε πως άλλοι ζουν με χάπια χρόνια για να μην πεθάνουν και εμείς για να ζούμε καλύτερα.Και συνεχίζω, η γνώση βοηθάει.Όταν μπορείς να εξηγήσεις κάτι,να το εκλογικεύσεις έχεις πολλές πιθανότητες να το αντιμετωπίσεις...Όσο για το παιδί που το έφερες στον κόσμο και αν έπρεπε είναι απλά μια ανασφάλεια οκ;