-
Εχω τρομάξει
Γεια σας! Ονομάζομαι Εμμανουέλα και χθες έκανα για πρώτη φορά έρωτα με το αγόρι μου με το οποίο είμαστε μαζί 1 μιση χρόνο.Κάποια στιγμή μου ζήτησε να μπει για λίγο μόνο καθώς δεν είχαμε προφύλαξη. Στην αρχη αρνήθηκα όμως τελικά ενέδωσα. Και στην αρχη πονούσα απίστευτα. Τελικά μπήκε λίγο και το όλο θέμα κράτησε 2 λεπτά μόνο. Μπήκε και βγήκε. Εγώ όμως αγχώνομαι και ας μου λεει οτι απείχε πάρα πολύ μέχρι να τελειώσει. Και δεν ένιωσε να έβγαλε υγρά που όπως είπε πάντα το νιώθει... Τι να κάνω ? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος ???
-
Nα παρεις το χαπι της επομενης μερας απο φαρμακειο , και την επομενη φορα μονο με προφυλακτικο.
-
εγω ουτε χαπι πιστευω πως χρειαζεται. απλα να ηρεμισει. ειναι μηδενικες οι πιθανοτητες να μεινε εγκυος.
-
Γειά σου Εμμανουέλα,
υπάρχουν οι πιθανότητες για εγκυμοσύνη ακόμα κι αν δεν έγινε εκσπερμάτωση με την διείσδυση,
γιατί σπέρμα παρασύρεται και υπάρχει και στα υγρά, που προηγούνται.. βέβαια αυτό εξαρτάται κι
από τον δικό σου κύκλο.. συμφωνώ με την μπέτελ για το χάπι της επόμενης μέρας
-
Αυτό θα κάνω μάλλον.Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι μηδαμινές δεδομένου όυι έχω πολυκυστικές ωοθήκες που περιορίζουν την γονιμότητα.Επιπλέον δεν ήμουν στις γόνιμες μέρες μου. Όμως είναι επικίνδυνο το χάπι της επόμενης μέρας?
-
Είναι απίθανο να έχεις μείνει έγκυος. Και κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με το χάπι της επόμενης ημέρας.
-
Μα τι βλακείες είναι αυτές που λέτε στην κοπέλα...εννοείται πως δεν θα πάρεις το χάπι της επόμενης μέρας...αυτό το παίρνουν μόνο σε ειδικές περιπτώσεις όπου υπάρχει κανονική εκσπερμάτωση στον κόλπο...το χάπι αυτό μπορεί να σου προκαλέσει σοβαρές βλάβες καθώς προκαλεί τεχνητή ωορυξία χωρίςο οργανισμός να είναι έτοιμος γι αυτό.
Κατά τη γνώμη μου οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος είναι απειροελάχιστες καθώς ο χρόνος διείσδυσης είναι πολύ μικρός ακόμα και για κάποιον που έχει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης.
Στο μέλλον πάντως να κοιτάξεις να μην ενδίδεις και να χρησιμοποιείτε πάντα προφυλακτικό καθώς πέραν του κίνδυνου εγκυμοσύνης, πολλά ΣΜΝ δεν παρουσιάζουν συμπτώματα αλλά μπορούν να μεταδοθούν.
-
Cristiano , εγω πιστευω πως καλο ειναι να μην παιζουμε με τις πιθανοτητες σε τετοια θεματα (ακομα και αν ειναι απειροελαχιστες)
Και επισης , απο το ποστ της κοπελας εγω καταλαβα οτι μαλλον προκειται για μικρο σε ηλικια ατομο , ισως και ανηλικο.
Και ο φιλος της ειναι μαλλον και αυτος μικρος σε ηλικια και αυτο κανει τα πραγματα χειροτερα. , γιατι προφανως οταν ο αντρας ειναι μικρος δεν ελεγχει τοσο καλα την εκσπερματωση του και επισης οι γυναικες σε μικρη ηλικια συνηθως δν εχουν σταθερο κυκλο.
-
Τελικά πήρα το χάπι πριν λίγες ώρες. Δεν ήθελα να το ρισκάρω ακόμα και αν οι πιθανότητες ήταν πολύ ελάχιστες! όσον αφορά το θέμα της ηλικίας είμαι 18 και το αγόρι μου 22. Και ο ίδιος ήταν σίγουρος ότι δεν έβγαλε κανένα υγρό. Όμως εγώ δεν μπορούσα να συνεχίσω με την αγωνία! Και σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας :D Ελπίζω όλα να πάνε καλά
-
τι ειναι το χαπι της επομενης μερας,καραμελα?με τα υγρα αυτα δεν μενεις εγκυος και νομιζω χαπι επιτρεπεται να παρεις σε ενα χρονο παλι.
-
Οχι δεν ειναι καραμελα , ειναι μονο για εκτακτες περιπτωσεις.
Υπαρχουν προφυλακτικα , αντισυλληπτικα , δακτυλιδια , διαφραγματα , σφουγγαρια και ενα σωρα αλλα μεσα.
Αλλα σε περιπτωση ατυχηματος δεν μπορεις να κανεις αλλιως. Εκτος αν θεωρειτε οτι η εκτρωση ειναι καλυτερη απο το να παρει το χαπι.
-
Εμμανουελα, πιστεύω πήρες τη σωστή απόφαση, δεδομένων των συνθηκών. Την επόμενη φορά, πάντα με προφυλάξεις για να αποφεύγονται κάθε τέτοιου είδους ταλαιπωρίες.
-
νομιζω πως υπαρχει κανονισμος που απαγορευει την προτροπη για φαρμακα και καθε ειδους διαγνωση. το να λεμε στο κοριτσακι να τρεξει να μπουκωθει με αντισυλληπτικα λες και ειναι καραμελες, ειναι επικινδυνο και θα πρεπε να τιμωρειται!