Originally Posted by
howtodream8
Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι δεν συζητησαμε καν για σχεση, ουτε η ιδια του ανεφερα κατι ,δεν το συνηθιζω ξερετε οταν βγαινω με καποιον πρωτη φορα, δεν ειμαι και τοοοοοοοσο απελπισμενη! :P Και σαφως συμφωνω οτι η σχεση προκυπτει απο πολλες συναντησεις, σεξ, εκδρομες και δε συμμαζευεται..Επισης ναι, δε γνωριζω καν τον τυπο, πιθανον να ειναι οντως καποιος διεστραμμενος, απλα νομιζω οτι δεν εχετε πιασει ακομη το εξης. Ενας ανδρας τοσο ευγενικος και γλυκομιλητος, ο οποιος ολες αυτες τις ωρες σου εχει επαναλαβει οτι θα ηθελε κατι παραπανω απο το να κανει απλα σεξ απο εδω κι απο εκει, κατι πιο στεθερο και ενω τον ελκυα φανερα καθως φαινοταν απο τον τροπο που με κοιτουσε, τα κοπλιμεντα που μου εκανε....θα μπορουσε πολυ ευκολα ετσι πως ειχαμε πιει και ενα σωρο κοκτειλ να το εκμεταλλευτει...αλλα ηταν τοσο κυριος απεναντι μου,τρυφερος και διακριτικος. Ισως ναι, να μη θελει να κανει κατι μαζι μου γιατι ειναι 10 χρονια μεγαλυτερος μου κι εγω κατω των 30, ωστοσο μου ειπε οτι ειχε σχεση και με μικροτερη μου και μαλιστα τον εξιταρει η ιδεα αυτη της προστασιας μια μικροτερης..Πιθανον να ειναι ολα στο μυαλο μου και στη φαντασια μου, ο τυπος απλα να ηθελε να φλερταρει λιγο μαζι μου αλλα μεχρι εκει...