επανάληψη συγκεκριμένης φράσης
Καλησπέρα! Τελευταία περνάω μια άσχημη φάση της ζωής μου που με έχει οδηγήσει στα άκρα. Ετοιμάζω αλλαγές για να ξορκίσω το κακό (π.χ. αλλαγή επαγγέλματος, που είναι στα σκαριά λόγω ευκαιριών που υπάρχουν). Κατά τα άλλα, προσπαθώ βλέποντας φίλους και κάνοντας απόπειρες για ερωτικές γνωριμίες να ξεπεράσω τον πρώην μου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο χωρισμός, αλλά και πολλές αλλαγές που με αποσυντόνισαν (αλλαγές το τελευταίο 5μηνο). Επίσης, έχω σίγουρα κατάθλιψη (αυτό και πριν τις αλλαγές, απλά τώρα είναι πολύ χειρότερα). Κυρίως δεν έχω ύπνο. Τελευταία άρχισα να συνέρχομαι στο θέμα ύπνου (από τότε που άρχισα να αποδέχομαι την απόρριψη και να κάνω σεξ με νέα πρόσωπα, έστω και αν το αποτέλεσμα είναι κακό). Ένα πράγμα που με προβληματίζει είναι ότι μου ξεφεύγει ασυναίσθητα η εξής φράση: "θέλω να πεθάνω". Να τονίσω ότι δεν σκέφτομαι την αυτοκτονία. Θα ήθελα να μην είχα γεννηθεί, αλλά δεν κάνω κανένα προγραμματισμό για αυτοκτονία. Και ενώ ξέρω ότι μπορεί να με ακούνε και άλλοι, το λέω (έστω και συγκρατημένα, πχ. βάζοντας μπροστά το χέρι μου και με κλειστό το στόμα). Τ'ι να δηλώνει κάτι τέτοιο;;; Τόσο καταπιεσμένη είναι η επιθυμία μου για αυτοκτονία που μου ξεφεύγει;;;; Ή είναι κάτι άλλο;