θέλω να χωρίσω!! μπορώ;;;;;;;;;;;
Πρίν 2 χρόνια ανακάλυψα οτι ο άντρας μου είχε παράλληλη σχέση με συναδερφο του για 2 μήνες.Το είχα καταλάβει σχεδον απο την αρχή και μου το αρνιόταν κάθε φορά και ορκιζόταν οτι δεν συμβαινει τίποτα.Τον πρώτο μήνα αφού είχα πολλές ενδείξεις ,όχι όμως αποδείξεις του είπα οτι αν μάθω οτι με απατά θα χωρίσουμε κατευθείαν.Όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά ανακάλυπτε χίλια δυο κόλπα για να ξεφύγει και να μου ρίξει στάχτη στα μάτια(μέχρι και δευτερο τηλέφωνο κρυφό απο εμένα).Να μην τα πολλυλογώ είπε πολλά ψέματα όλο αυτό το διάστημα και έκανε πολλά αχαρακτ'ηριστα πράγματα.Όταν στο δίμηνο δεν άντεχα άλλο αναγκάστηκα για να σταματήσω την κοροιδια να πάρω το κινητό του και να στείλω μήνυμα στην γκόμενα εκ μέρους του.Εκανε το λάθος να απαντήσει και εκεί αποκαλύφθηκαν όλα.Μίλησα με την ίδια και μου είπε ότι της έλεγε οτι την αγαπάει ,οτι αν δεν ήταν τα παιδιά θα ήθελε να ζήσει μαζί της και άλλα τετοια.Αυτός δεν έχει καμία δικαιολογία για τον εαυτό του και λέει πως δεν ξέρει τι είχε πάθει και οτι δεν καταλάβαινε τι έκανε και φυσικά δηλώνει μετανιωμένος....Το μεγάλο μου λάθος ήταν ότι δεν χώρισα τότε.Σκέφτηκα να κάνω μια προσπάθεια κυρίως για τα παιδιά μου.Νιώθω πολύ χαζή τώρα .Δεν μίλησα σε κανέναν και άρχισα έναν αγώνα δρόμου να είμαι καλή , ευχάριστη , να του προσφέρω τα πάντα.Ο άντρας μου είναι πολύ καλος άνθρωπος και όλοι τον λατρεύουν.Είναι όμως επιπόλαιος.Ξέρω οτι το μετάνιωσε πραγματικά και δεν νομίζω οτι θα το ξανακάνει,όμως δεν με ενδιαφέρει πια.Το μόνο που νιώθω είναι θυμός.Ποτέ μα ποτέ δεν έβγαλα απο το μυαλό μου όλα όσα έγιναν και ακόμα και τώρα τα θυμάμαι με κάθε λεπτομέρια. Τώρα που ξέρω πως δεν θα το ξεπεράσω ποτέ ,και για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να το ξεπεράσω , του είπα πως έχουμε τελιώσει πια και δεν μπορώ να προσπαθήσω άλλο.Και τώρα τι κάνω.Εχω 2 παιδιά που έχουν παθολιγική αγάπη για τον πατέρα τους,οι γονείς μου δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για χωρισμό και μου λένε οτι ούτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία ,και υπάρχουν ενα τόσα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που κανένας απο τους 2 δεν μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του.Αυτό που κάνω εδώ και έξι μήνες είναι απλά να συζώ μαζί του με το κλίμα αναμεσα μας να μην είναι και πολύ καλο..Πόσο όμως μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση;;;όλοι μου λένε να σκεφτώ τα παιδιά και η αλήθεια είναι οτι θα πληγωθουν πάρα πολύ.Ούτε όμως και η τωρινή κατάσταση είναι καλή για τα παιδιά.Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία θα με ενδιέφεραι πολύ να ακούσω την γνώμη του. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..........