νιώθω πως πνίγομαι....έγινε ένας καβγάς ανάμεσα σε εμένα κ στο σύντροφό μου....μου είπε ότι σκέφτηκε να χωρίσουμε αλλά τελικά δεν το ζήτησε.....μου είπε πως τον ενοχλούν τα μούτρα μου....για αρχή γνωρίζει ότι τον τελευταίο καιρό περνάω μια πολύ δύσκολη φάση....πιέζομαι πάρα πολύ κ χρειάζομαι συμπαράσταση....τα μούτρα βέβαια τα οποία λέει ότι κάνω στην προκειμένη περίπτωση δεν οφείλονται σε αυτό που ζω τον τελευταίο καιρό αλλά στο γεγονός ότι κάνει πολύ κακόγουστο χιούμορ σε σημείο να με προσβάλει χωρίς να το καταλαβαίνει....του το έχω εξηγήσει άπειρες φορές ότι με ενοχλεί αλλά δεν δείχνει κάποια βελτίωση....το θέμα είναι ότι αυτό με φέρνει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση κ με κάνει να νιώθω άβολα κ το μόνο που θέλω να κάνω εκείνη τη στιγμή είναι να βάλω τα κλάματα κ έτσι σηκώνομαι κ πάω κάπου αλλού για να ηρεμήσω κ να ξαναβρώ την αυτοκυριαρχία μου έτσι ώστε να μην με δουν οι άλλοι κάπως κ αρχίσουν τις ερωτήσεις....άλλες φορές βέβαια καταφέρνω κ το αντιμετωπίζω χωρίς να αναγκαστώ να φύγω από εκεί που κάθομαι αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα....με πονάει που το κάνει αυτό....γύρισε κ μου είπε πως μένει μαζί μου επειδή εκτός του ότι μ αγαπάει εγώ ξέρω να αγαπάω.....το μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι δεν θέλω να τον χάσω....εχτές που τσακωθήκαμε τον ρώτησα μετά αν είμαστε καλά κ μου είπε ότι είμαστε μια χαρά....αλλά αυτός σκεφτόταν να χωρίσουμε.....σήμερα που κάναμε τη μεγάλη τη συζήτηση μου είπε ότι μ αγαπάει κ ότι ότι θα το προσπαθήσουμε κ θα το ξεπεράσουμε.....μου είπε ακόμα πως είναι μια φάση που θέλει να ελπίσει πως θα περάσει....δεν ξέρω όμως αν πρέπει να τον πιστέψω...η ψυχολόγος μου μου λέει πως πρέπει να τον πιστέψω αλλά εγώ νιώθω πολύ μπερδεμένη....πιστεύετε ότι τον χάνω???????????