-
Κάρτα παραπόνων
Λοιπόν φτιάξτε αν θέλετε τη δική σας κάρτα παραπόνων για ότι δεν σας αρέσει
για παράδειγμα
Κάρτα παραπόνων εταιρίας ηλεκτρονικοί ψυχολόγοι
Όνομα: κύριος γκρινιάρης
Παράπονο: θα ήθελα από παλιά η ζωή μου να ήταν πιο περιπετιώδη για περισσότερο χρόνο και χωρίς τόσες πολλές επιπτώσεις στη συνέχεια
φτιάξτε και σεις μια καρτούλα. βάλτε και διαφορετικά, ψεύτικα στοιχεία.
-
Ονομα: κυριος λεχριτης
Ηλικια: -30
Παραπονο: θα ηθελα η ζωη μου να ειναι πιο γρηγορη και με περισσοτερες επιλογες. κατι που δυστυχως στο ελλαδισταν δεν υπαρχουν, γι'αυτο εχουμε βαλτωσει ολοι.
-
Ωραιο παιχνιδι....θα παιξω κι εγω....
ονομα:κυρια σπασαρχιδ@
ηλικια:εχει διαφορες αναλογως την διαθεση...απο 10 εως εκατο
παραπονο:μπλεκεται συνεχεια στα ποδια μου....ειναι κομπλεξικη ,δειλη,αναβλητικη και γεματη φοβιες...κι εγω ακριβως το αντιθετο...αλλα μου χει κολλησει σα σιαμαιο...
-
Όνομα: κυρία "αδικημένη" (με ή χωρίς εισαγωγικά)
Παράπονο: θα ήθελα να μην είχε συμβεί τίποτα από αυτά που μου κουράζουν την ψυχή τόσα χρόνια. (υποπαράπονο: θέλω μονίμως να είμαι καλά, δεν αντέχω ούτε την ελάχιστη στεναχώρια)
ΥΓ: θα επανέλθω και με περισσότερα παράπονα, είναι πολλά ζωή να'χουμε :-)
-
ονομα: δεσποινις Βασιλισσα στο μελισσι, η μεγαλυτερη δουλα απο ολες.
ηλικια: Πιο μεγαλη απο ο,τι δειχνω, πιο μεγαλη απο οσο αισθανομαι
παραπονο: Να ζω περισσοτερο
-
όνομα: κύριος πικραμένος
παράπονο: θα ήθελε να ήταν σε καλύτερη φόρμα σήμερα (εδώ και τρείς μέρες αθλείται) αφού το απόγευμα έχασε σε μονό στο μπάσκετ από πενηντάρη :((((((((((
-
Κυρία: Μαλακοπιτουρίδη Αγχωτίδου Παχουλούλα
Παράπονο: αντίθετα με τον κ. Λεχρίτη, θα ήθελα να...επιβραδύνω και να μην ψάχνω τις χιλιάδες επιλογές.νούμερο δυο παράπονο, θα ήθελα να έχω ένα παιδί.
-
'Ονομα: Κυρία τελειομανής
Παράπονο: Αλλο ενα καλοκαιρι χωρις φωτογραφιες, αναμνησεις, ιστοριες και καρτ- ποσταλ με τον εναν και μοναδικο που -εαν υπαρχει- θα με αντεξει.