Είμαι σε απόγνωση... Τι να κάνω???
καλησπέρα... είμαι 20 χρονών... μένω με τους γονείς μου... το πρόβλημα μου είναι ότι με θεωρούν κτήμα τους... αποφασίζουν για εμένα... αν και αδυναμία είχαν πάντα στον αδερφό μου... δώρα... φωτογραφίες παντού... και εγώ αγόραζα τα πάντα μόνη μου... δεν υπάρχω πουθενά... ούτε δικό μου δωμάτιο δεν έχω καθώς ζωγραφίζω και χρειάζομαι χώρο... είχα αρχίσει να συνηθίζω την κατάσταση... ώσπου γνώρισα το αγόρι μου.... στην αρχή έλεγα ψέματα για να πηγαίνω να τον βλέπω ( οι γονείς μου νομίζουν ότι ζούμε το '70... ότι θα έρθει κάποιος από το πουθενά που θα του αρέσω... από καλή οικογένεια με λεφτά για να με παντρευτεί... και αυτό θα είναι η ζωή μου.. σπίτι )
για να μην πολυλογώ το αγόρι μου ζήλευε και ήθελε οι γονείς μου να ξέρουν για να νιώθει ασφάλεια... όταν το είπα στην μάνα μου θύμωσε... άρχισε να μου λέει έμμεσα ότι είμαι τσουλάκι... ( αν επισημάνω ότι δεν είχα ξανά ολοκληρωμένη σχέση πριν... και είμαστε μαζί 6 μήνες... 19,5! είναι εντελώς φυσιολογικό... και μπορώ να πω ότι άργησα κιόλας ) .... δεν με άφησε ξανά να πάω να τον δω.... με απειλεί ότι θα πάθει εγκεφαλικό ο πατέρας μου ( είχε πάθει πριν 2 χρόνια και είναι ευαίσθητος... και η μάνα μου το χρησιμοποιεί ) ...
σήμερα έφυγα κρυφά από το σπίτι... και ξεκίνησα να πάω... στον δρόμο με πήρε τηλ και άρχισε τα ίδια... "αν δεν γυρίσεις πίσω τώρα θα σου σπάσω τα κόκαλα" ...
το αγόρι μου με περίμενε.... μου είπε να την αγνοήσω όμως είχα φοβηθεί... με είχε πιάσει πανικός....
τελικά γύρισα πίσω.... όμως το αγόρι μου έχει θυμώσει μαζί μου... και είμαι χάλια....
τι να κάνω? θέλω να κάνω την ζωή μου...! είναι κακό?