-
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΙ?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙ?
ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ?
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΘΛΥΨΗ, ΑΠΟΠΥΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΑΓΟΡΟΦΩΒΙΑ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΧΑΜΙΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΑ ΠΟΛΑ, ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΙΠΟΣΗ ΙΤΑΝ ΚΑΛΗ, ΜΟΥ ΙΠΕ ΠΟΣ ΚΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΑΝΤΙΚΟΙΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΡΕΥΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΗΘΗΝΑ. ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΜΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΦΑΒΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ... ΑΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΩΔΟ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ?
-
καλησπέρα Κώστα. Μήπως να πήγαινες κια σε έναν άλλο ψυχολόγο? Καμμιά φορά δεν μας ταιριάζει κάποιος όχι επειδή δεν είναι καλός αλλα επειδη δεν ταιριαζζει η χημεια μας που λενε. ίσως αν πηγαινες και σε καποιον αλλον να εβλεπες προοδο και καλυτερευση.
-
Κώστα φυσικά και πας σε άλλον.Το ότι απέτυχες με τον έναν ψυχολόγο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βοηθηθείς από κανέναν άλλο.Εχω αποτύχει εγώ σε ψυχοθεραπείες ένα σωρό φορές.Ομως όταν βρεις τον κατάλληλο τότε βοηθιέσαι πολύ.
-
δεν απέτυχες, απλά είσαι στη μέση μιας διαδρομής. Θέλουν χρόνο αυτά τα πράγματα. Αν αισθάνεσαι ότι δε σε βοηθάει όλο αυτό, συζήτησέ το με τον ψυχολόγο.
Γιατρός δεν είμαι, ίσως όμως αν έβρισκες έναν ψυχίατρο που να κάνει και ψυχοθεραπεία;
Όπως και να 'χει μην τα παρατάς. Και μη πιέζεσαι να αισθανθείς κάτι με το ζόρι. Θα αισθανθεις καλύτερα σταδιακά, έτσι νομίζω.
-
Κώστα από φάρμακα δεν παίρνεις/έχεις πάρει κάτι?
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΟΤΙΟΜΟΥΝΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΠΑΡΌΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Ή ΟΧΙ. ΑΓΟΡΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑ... ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ.
-
Εγω!Απ'όλα αυτα τα σχετικα έχω περάσει.Αλλα τα ξεπέρασα άλλα τα παλεύω ακόμη.Με βοήθησε πάρα πολύ η ψυχοθεραπεία αλλά κ τα φάρμακα.
-
ΟΧΙ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΔΕΝ ΒΓΕΝΩ ΕΞΩ, ΔΕΝ ΜΗΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΛΟΥΣ, ΕΧΩ ΞΕΚΟΨΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΚΟΠΕΛΑ ΦΥΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΗΛΑΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ.
-
-
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΡΑ 2 ΠΑΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ.
-
Σε καταλαβαινω..Σου εστειλα μηνυμα πριβε,κοιταξε το αν θελεις.
-
-
ΕΙΧΑ ΒΑΣΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ. ΙΠΑ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΙΑ.
ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΛΑΞΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΙΟ ΤΡΑΒΜΑ. ΑΝ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΤΟΝ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ. ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΝΕΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ.
-
2 ΠΑΚΕΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ? ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
-
Κι εγω ετσι το αισθανομαι.Οτι ημουν ετσι απο παντα.Κ οποτε με ρωτανε τι συνεβει κ τα επαθα αυτα δεν μπορω να απαντησω γιατι πραγματικα δεν ξερω.