8 χρόνια λείπεις μπαμπά.....
8 χρόνια λείπεις, ήμουν 33 χρονών και είμαι 41 χρονών. σαν να παγωσε ο χρόνος. σαν να εινια εκεινη η χρονιά κια πίσω, σε ζητάω παντού... μήπως είδες τον μπαμπά μου?
μήπως είδατε τον μπαμπά μου?
εφυγε...κλαιω...πονάω ντρέπομαι να το συζητάω...μου λένε κοίτα τον άντρα σου το παιδί σου σε έχουν ανάγκη ...μου λένε είσια αχάριστη τίποτα δεν σου λείπει...θα σε βρουν χειρότερα άν κάνεις έτσι....πονάω ρε παιδιά...θέλω να κλάψω δεν θελω να τον αποχωριστώ....έφυγε...δεν πιστευω οτι εφυγε...δεν εκλαψα πολυ τοτε γιατι πηρα αντικαταθλιπτικα ίσως φταίει αυτό αλλά έπρεπε 30 οκτωβρίου έφυγε 25 νοεμβρίου πήρα αντικαταθλιπτικά και σταμάτα ξεκίνα τα αντικαταθλιπτικά ήρθε το τώρα τα είχα σταματήσει από τον μάρτιο αλλά δεν παλευόταν άλλο έχω τρεις μέρες που τα ξεκίνησα πάλι πολύ μικρή δόση 1/4 ζολοφτ κι ότι κάνουν, παραπάνω δεν παίρνω θέλω να σκέφτομαι δνε μπορώ να είμια μες την τρελή χαρά και να μην δουλεύω τον πόνο...
εφυγες...με κοιτάς χαρούμενος από την φωτογραφία στο νεκροταφείο τόσο ζωντανή φωτογραφία τόσο ζωντανός εσύ ΄τωρα που γράφω είσια δίπλα μου φανταστικά ήρεμος και νηφάλιος η γυναίκα σου, η άλλη σου κόρη σε χάσανε, χάσανε το παλικάρι τους τον θεό τους αυτό ήσουν για μας ένας μικρός θεός που έβρισκες λύσεις για όλα κια σε έχασα ...δεν σε χόρτασα...δεν σε χαιδεψα δεν σε αγκάλιασα...έφυγα για σπουδές και δουλειά...βιαστικά πάντα δυό κουβέντες...μπαμπά δεν πρόλαβα να σε χορτάσω...δεν πρόλαβα να σε βοηθήσω όπως ήθελα..δνε πρόλαβα...δεν πρόλαβα...δεν πρόλαβα.