Quote:
[i]Originally posted by DotCom[/i]
Φίλε Λάμδα,
καταρχήν είμαι αρνητικός με την ιδέα των φαρμάκων. Σχετικά με την σεροτονίνη αν δεν κάνω λάθος, θα πρέπει να αναφέρεσαι στο saroten, το οποίο έχω εμπειρία απο δικό μου άτομο πως ναι μεν βοηθάει αλλά είναι και λίγο εθιστικό(όπου είναι και ο λόγος που δεν μου αρέσουν τα φάρμακα). Όπως λέει και ο lupus30 η δύναμη είναι μέσα σου. Αρκεί να μην σκέπτεσαι το παρελθόν τόσο έντονα. Το ότι δεν άντεξες την πίεση της προηγούμενης δουλείας δεν πάει να πει πως δεν θα έχεις τις αντοχές σε άλλες. Την παραίτηση σου μπορώ να την και θετικά και αρνητικά. Θετικά επειδή αφού είδες πως σε πίεζε και επηρέαζε τόσο πολύ, σταμάτησες αυτό που σου δημιουργούσε το άγχος. Αρνητικά επειδή αν καθόσουν μπορεί με λίγη ηρεμία να κατάφερνες να προσαρμοζόσουν στο pressing της θέσης σου. Θα μπορούσες ακόμη να μην δεχόσουν την προαγωγή και να επέστρεφες στην αρχική σου θέση.
Οπότε... άσε τα φάρμακα, πίστεψε σε σένα γιατί μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα, ξεκίνα μια δουλειά με λίγότερο pressing έτσι ώστε να ανέβει η αυτοπεπίθεση σου. Καλή θα ήταν και η βοήθεια κάποιου ειδικού ώστε να μιλήσεις μαζί του έτσι ώστε να σε βοηθήσει στην τόνοση του υθικού σου χώρις φυσικά την χορήγηση φαρμάκων.
Αυτά απο μένα και να είσαι πάντα καλά.