Ασχολειτε κανεις με αυτο το χομπυ? βλεπει anime/διαβαζει manga?
Αν ναι,να μου πει και ποια και εαν θελει να συζητησουμε για αυτο το θεμα.
Printable View
Ασχολειτε κανεις με αυτο το χομπυ? βλεπει anime/διαβαζει manga?
Αν ναι,να μου πει και ποια και εαν θελει να συζητησουμε για αυτο το θεμα.
εδω και λιγο καιρο αρχισα να βλεπω το darker than black και το hunter x hunter, τα βλεπω αραια και που. απο πιο παλια μου αρεσουν τα claymore, monster & plawres sanshiro. το monster αριστουργημα.
μπα προτιμω τα live action movies που ειναι βασισμενα σε anime/manga. παιρνουν την ιστορια τους δλδ και τη μεταφερουν στη μεγαλη οθονη. σαν το Casshern πχ που για ορισμενους εφτανε και το Matrix!
Το τελευταιο μανγκα που διαβασα ηταν το legend of tyr , τα τελευταια anime που ειδα ειναι το vision of escaflowne , gankutsuou the count of monte Cristo και βλεπω οngoing σε streaming το Saint seiya Omega kai space battleship yamato 2199 .. Οσο για τα ποσα ανιμε εχω δει , πλεον δεν υπαρχει αριθμος για να σου τα ορισω ....
εγω παλι κλασσικα πραγματα,απο manga μονο one piece. κ anime:hellsing , one piece, full metal alchemist,naruto,bleach, darker than black,death note κ devil may cry :P
Θα σου προτεινα να δεις το monster που αναφερθηκε παραπανω, το berserk μακραν ενα απο τα αγαπημενα μου , basilisk αλλο ενα αγαπημενο . Πολλοι φαν λατρεψαν το code geas εγω το βρισκω μετριο.. Σου συνιστω ανεπιφυλακτα να κατεβασεις τις ταινιες του studio gibli π.χ princess mononoke , Nausica of the valey of the wind , tales from the earthsea.τωρα βεβαια επειδη ειμαι fan των mech. Προτεινω gundam 00, tekkaman blade, guyver the bioboosted armor , broken blade , neon genessis evangelion k.a