Οικονομικά προβλήματα από προηγουμενες υποχρεωσεις
Εχω πολλές φιλες ελευθερες σε ηλικιες 35-48 που ειτε ειχαν μακροχρονιες σχεσεις και χωρισαν, ειτε ήταν παντρεμενες και χωρισαν, όλες παντως χωρις παιδιά. Ολες ψαχνουν χαλαρα για άλλους συντροφους επειδη δεν τους αρεσει η μοναξια, ειναι διατεθειμενες κάποιες από αυτές να κανουν υποχωρησεις, άλλες θέλουν να κανουν οικογενεια, άλλες να έχουν απλώς ένα συντροφο που να τις αγαπαει και να περνουν καλά. Εχω παρατηρησει ότι όλοι οι υποψηφιοι συντροφοι που βρισκουν, ανήκουν σε δυο κατηγορίες: α) χωρισμένοι με παιδι ή παιδιά με τεραστια οικονομικά προβλήματα και χρεη ή β) ελευθεροι 45 άρηδες οι οποιοι η μια τους μυριζει η άλλη τους βρωμαει και παρολο που θέλουν και αυτοι (θεωρητικώς) να κανουν σχέση ή οικογενεια δεν το υποστηριζουν με πραξεις και συμπεριφορά. Πραγματικά αυτα τα συμπεράσματα έχω βγάλει από τις 6 ελευθερες φίλες μου που αναζητουν μονιμο συντροφο.
Το αποτέλεσμα ειναι ότι ειναι εδω και πολλά χρονια μονες και όπως φαινεται ετσι θα παει γιατι ουτε από τη μια κατηγορια θέλουν, ουτε από την άλλη. Προτιμουν μονες. Ολες παρα τη δυσκολη οικονομική κατασταση που ζουμε ειναι καλά οικονομικά, έχουν τις δουλειές τους, οι περισσοτερες περιουσια από γονεις, και με πανεπιστημιακή μορφωση. Αλλά καταδικασμένες να μην έχουν μονιμο συντροφο για τον απλουστατο λογο ότι δεν νιωθουν οι ίδιες καλά να το παλεψουν με τέτοιες περιπτωσεις και ούτε και ειναι διατεθειμένες να στηριξουν οικονομικά κανενα για να τον ξελασπώσουν από τα χρεη του πρότερου βιου τους.
Εσεις έχετε δει γυρω σας τέτοιες περιπτωσεις ή μονο στις φίλες μου συμβαινει;