δεν αντεχω αλλο! βοηθήστε με!
Καταρχάς, είμαι 14 χρονών. Δεν αντέχω άλλο τη ζωή μου για πολλούς λόγους.
Ζω με τη μητέρα μου η οποία μου φέρεται συχνά απαίσια, ενώ μου λέει καθημερινά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Με βάζει καθημερινά να κάνω δουλειές του σπιτιού, και όταν δεν τις κάνω καλά μου φωνάζει πολύ.Δεν με αφήνει να πηγαίνω βόλτα με τις φίλες μου, ούτε να πηγαίνω σπίτια τους. Θέλει να κάνω παρέα με συγκεκριμένες κοπέλες που αυτή θεωρεί καλές και "ηθικές". Με τίποτα δεν θέλει να έχω αγόρι, γιατί είναι φοβερά συντηρητική και οπισθοδρομική. Μια φορά που είχε γίνει μαι παρεξήγηση και νόμιζε ότι είχα αγόρι , με είχε χτυπήσει και μου είχε μιλήσει πολύ άσχημα. Παλιά δεν με άφηνε να φορώ τα ρούχα που μου αρέσουν ούτε να ακούω τη μουσική που θέλω. Είμαι συνεχώς κλεισμένη στο σπίτι και κλαίω καθημερινά. Πέρυσι΄είχα κάνει μια μικρή απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά κάτι με σταμάτησε. Σχεδόν καθημερινά όμως μου έρχεται η ιδέα του θανάτου, γιατί δεν μπορώ άλλο αυτή τη κατάσταση. Γελάω σπάνια. Επίσης, είμαι πολύ μαζεμένη και κλειστή, με αποτέλεσμα να με κοροϊδεύουν στο σχολείο. Όταν βρίσκομαι με πολύ κόσμο(σε αούπερ μάρκετ, σε γάμο κλπ) τρέμω και νιώθω πως όλοι με παρακολουθούν και με κριτικάρουν, ενώ όταν γνωρίζω καινούρια άτομα δεν έχω θάρρος να τους μιλήσω, νιώθω πολύ άβολα, κοκκινίζω και ιδρώνω. Δεν μπορώ να συνεργαστώ με άλλους. Νιώθω ακόμα πιο άβολα όταν βρίσκομαι με αγόρια και άντρες στο ίδιο χώρο. Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση πραγματικά. Δεν έχω θάρρος να κάνω τίποτα και μισώ τη ζωή μου. Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι για αυτό. Σας παρακαλώ, βοηθήστε με.!!!