Κρισαρες πανικου και καταθλιψη
Παιδια τι κανετε??? πως περνατε?? :) ελπιζω να εισαστε καλα :) Εγω μολις σημερα γυρισα απο το αγκιστρι που ειχα παει με την μητερα μου και κατι θειες μου.....Ητανε να κακατσς 3 μερες και εφυγα απο την πρωτη...Τι μαρτυριο ειναι αυτο ρε παιδια??? Να ειμαι σε μια συνεχη ανησυχια...με την παραμικρη ασκηση (περπατημα , κολυμπι) κτλπ να κοντευει η καρδια μ να σπασει και να νιωθω πιεση στην καρδια ...πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο το πραγμα τοσο εντονα...Δηλαδη , παω να ανέβω ενα δυο σκαλια, και μια τρεληηη πιεση να με καταβαλει...Το αστειο της υποθεσης ειναι...πως πηγα εχθες για τριτη φορα μεσα σε αυτο τον χρονο και εκανα τριπλεξ...Και οπως παντα τα ιδια και τα ιδια (η καρδια σου δεν εχε τιποτα...μια ελαχιστη προπτοση) κτλπ ...Δεν ξερω αν θα τα παρατησω και ποτε αλλα εμφανιζετε το ενα μετα το αλλο..οι δικο μ εχουν τρελαθει!!! Τεσπα, να σας πω και κατι θετικο που ακουσα απο αυτον τον φοβερο επιστημονα που μου εκανε το τριπλεξ...Γενικα του ειπα πως περασα μια δυσκολη κατασταση στην ζωη μου και πως εχω την αισθηση πως θα σβησω απο λεπτο σε λεπτο πως δεν εχω κουραγιο για τιποτα...Και μου λεει..''δεν μπορεις να φανταστεις τη δυναμη εχει η καρδια σου, δεν μπορεις να φανταστεις τι ειναι ικανη να αντεξει , η καρδια δεν κουραζεται, το θεμα ειναι ομως να πεις ενα ''αι στο διαολο'' και να βαλεις στοχο να γινεις οπως ησουν παλια''...Επισης μου ειπε...''μην δινεις βαση στα οργανα σου...ασε τα οργανα να κανουν την δουλεια τους και κανε και εσυ την δικη σου!!! Οσο πιεση και να ασκεις (σε φυσιολογικα ορια) δεν παθαινεις τιποτα ...Η καρδια αντεχει περισσοτερα π οτι φανταζομαστε''!!!!!!! Δεν ξερω με καθησυχασαν καπως τα λογια του εκεινη τη στιγμη...αλλα να ενα καινουριο συμπτωμα βγηε στην επιφανεια...Καλα παιδια δεν παλευεται αυτο για κανενα λογο, αυτοκαταστροφικες τασεις!!!!