ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Ποιος-α εχει πληγωθει παρα πολυ απο τις ανθρωπινες σχεσεις; Ποναει πολυ και ποναει ακομα πιο πολυ οταν εχεις απογοητευτει απο πολλους ανθρωπους. Το εχω ζησει εγω. Δε μπορω να σας περιγραψω ποσο επωδυνο ειναι. Αν το εχετε ζησει, θα ξερετε. Ξερετε πως ειναι να σε απορριπτουν λογω εμφανισης; να σου λενε "εχω σχεση" και μαλιστα οχι απο την αρχη; Να σε αγνοουν; Να σε κοροιδευουν μπροστα σου; Να σε εγκαταλειπουν; Να φευγουν για αλλη χωρα; Να σε ξεχνανε; Να μην εκτιμανε τη φιλια σου; Και ενα σωρο αλλα...Και ενταξει, 1,2 φορες αλλα οταν συνεχεια απογοητευεσαι απο τους ανθρωπους ποσο να αντεξεις; Ξερετε ποσο πολυ ποναει; Δε μπορειτε να φανταστειτε. Σου ερχεται να αυτοκτονησεις. Και εμενα αυτο μου ερχεται να κανω. Δεν τον αντεχω τοσο πονο. Η αλλη λυση ειναι να μεινω εντελως μονος, αλλα και αυτο ποναει πολυ. Ειναι αδικο. Γιατι ο Θεος μας φερεται ετσι; Γιατι το επιτρεπει αυτο; Πως να μην πεσεις στην καταθλιψη; Εκει που ελεγα οτι θα αφησω πισω μου την καταθλιψη και θα κανω μια νεα δυναμικη αρχη, γινεται κατι και απογοητευομαι. Και δεν το αντεχω. Νιωθω πιο μονος απο ποτε και δεν παλευεται :(
Αγκαλιά να με πάρεις θάλασσά μου εσύ
τη μπορώ την αρμύρα και ας είμαι πληγή.
Γίνε δρόμος και μοίρα θάλασσά μου και πες
τι σημαίνουν οι λέξεις αλλά κι οι σιωπές.
Αν με ζητήσει κανείς
δεν υπάρχω εγώ γίναμε ένα να πεις.
Μέσα σου χάθηκα πια
απ’ το λίγο που ζω ας πνιγώ στα βαθιά.
Αν με ζητήσει κανείς
θάλασσα σώσε με κάτι να βρεις να τους πεις.
Μέσα στα κύματά σου να με κρύβεις εδώ
από ψέμα κι ανθρώπους πλημμυρίζω καημό.
Αν με ζητήσει κανείς
δεν υπάρχω εγώ γίναμε ένα να πεις.
Μέσα σου χάθηκα πια
απ’ το λίγο που ζω ας πνιγώ στα βαθιά.
Αν με ζητήσει κανείς
θάλασσα σώσε με κάτι να βρεις να τους πεις.